6. juni 2020
Vestegnens Politi opfordrer til, at man holder øje med hinandens boliger.
Vestegnens Politi opfordrer til, at man holder øje med hinandens boliger.
Foto: Arkivfoto.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Pas på: Tyvene er stadig aktive

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Pas på: Tyvene er stadig aktive
Vestegnen - 07. april 2020 kl. 18:28
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Antallet af indbrud på Vestegnen er faldet markant under coronakrisen. Flere er hjemme, og det giver indbrudstyvene markant dårligere vilkår.

Antallet af indbrud på Vestegnen er i disse uger mere end halveret. Politiet advarer dog om, at der stadig er aktive indbrudstyve på Vestegnen, og for at få antallet af indbrud endnu længere ned, kommer indbrudsgruppen hos Vestegnens Politi med en opfordring:

- I denne coronatid, hvor mange arbejder hjemmefra, vil vi opfordre til, at man bruger lidt af tiden på det gode naboskab og holder øje med hinandens huse, siger lederen af Indbrudsgruppen, politikommissær Tue Lauenblad.

Så kig over hækken, hils på alle du møder på vejen (i god afstand, naturligvis) og ring til politiet, hvis du ser noget mistænkeligt, lyder politiets opfordring.

- Indbrudsgruppen arbejder fokuseret og offensivt med at opklare indbrud på Vestegnen - også når der er corona-epidemi. Så kontakt os endelig - vi er klar til at hjælpe, siger Tue Lauenblad.

Har man brug for politiets assistance, så svarer Vestegnens Politi døgnet rundt på 114 - og 112, hvis det er akut.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?