21. september 2019
Vestegnens Politi var massivt til stede i området ved Brøndby Stadion. Foto: Michael Rosengaard
gallery icon

Se billedserie

Vestegnens Politi var massivt til stede i området ved Brøndby Stadion. Foto: Michael Rosengaard
Foto: Brand-Ishoj.dk/Michael Rosengaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Overordnet fredeligt: Syv anholdt ved fodboldkamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Overordnet fredeligt: Syv anholdt ved fodboldkamp
Vestegnen - 15. april 2019 kl. 11:59
Af Peter Erlitz
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Vestegnens Politi var massivt til stede i forbindelse med søndagens kamp mellem Brøndby og FCK på Brøndby Stadion, som FCK vandt med 2-1.

Mandag har Vestegnens Politi gjort indsatsen op.

Der blev anholdt syv personer før eller efter kampen. Sigtelserne gik på blandt andet på vold mod politiet, overtrædelse af lov om fyrværkeri, og overtrædelse af maskeringsforbuddet. Alle er efterfølgende blevet løsladt, oplyser Vestegnens Politi.

I forbindelse med adgangskontrollen til Brøndby Stadion blev otte personer sigtet. De syv af dem for besiddelse af hash, og den sidste for at være i besiddelse af et nødblus.

Store politi-ressourcer var sat ind for at opretholde sikkerhed og tryghed for de tusindvis af tilskuere. Masser af politifolk og køretøjer var på plads i området omkring Brøndby Stadion, ligesom en helikopter svævede over Vestegnen for at spotte eventuelle optræk til uro.

Meldingen er, at den store fodboldbegivenhed forløb uden de store problemer, som er set tidligere, selvom politiet måtte håndtere enkeltstående episoder. Det overordnede billede af kampen er, at den blev afviklet fredeligt, særligt i lyset af, at der var godt 19.000 tilskuere på Brøndby Stadion denne søndag eftermiddag.

Der var som altid ved disse store kampe på Brøndby Stadion, en del trafikale udfordringer - og nogle endte søndagen med en parkeringsbøde, fordi de stillede bilen, hvor de ikke måtte.