23. november 2017
Trine Kjelstrup, Miranda Bradshaw og Alissa Coulter klar ved nettet. Foto: Thomas Guldager
gallery icon

Se billedserie

Trine Kjelstrup, Miranda Bradshaw og Alissa Coulter klar ved nettet. Foto: Thomas Guldager
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Overbevisende start på slutspil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Overbevisende start på slutspil
Vestegnen - 20. marts 2017 kl. 07:23
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Med en overbevisende 3-0 sejr, kom Brøndby Volleyball Klubs volleyliga-kvinder godt fra start på slutspillet, da de i årets første semifinale, på udebane besejrede Amager VK.

Det var et yderst fokuseret Brøndby-mandskab, der totalt dominerede i første sæt. Et højt servepres tog brodden af Amagers angreb og et velfungerende markforsvar lagde grunden for gode modangreb. Gennem føringer på 10-3 og 18-7 nåede Brøndby frem til sættets afslutning med de knusende cifre 25-11.

De gode takter fortsatte i andet sæt, hvor Brøndby i Tyler Richardssons effektive serv gik til en 8-2 føring, da Tyler i en servestime på syv server blandt andet præsterede tre serveesser. Amager fik dog kæmpet sig tilbage igen, da Asta Kjærgaard slog hul på Brøndbys servemodtagning og førte sit hold til 7-8. Sættet bød på en række fantastiske dueller hvor godt forsvar fra begge holds side bragte bolden flere gange frem og tilbage over nettet, før et effektivt smash til slut gjorde en ende på løjerne. De to hold skiftedes til at score point, dog med noget større succes hos især Alissa Coulter og Trine Kjelstrup, der med 16 pointgivende angreb blev kampens topscorer. Brøndby nåede til sætbold ved 24-17, men Amager kæmpede ufortrødent videre og i Sofia Purkhus serv blev spændingen bragt tilbage i sættet, inden Brøndby lukkede sættet med 25-22.

Tyler Richardsson har udviklet sin serv til et dødbringende våben, og som første servende for Brøndby i tredje sæt lagde hun således ud med tre esser, da hun med sit femte, sjette og syvende i kampen bragte Brøndby i føring med 4-0. Anfører Eva Bang fortsatte i rotationen efter med at plage Amagers modtagningsspillere og føringen blev udvidet til 9-2. Modtagningen som blev godt styret af Alina Sode og libero Eline Bye, lagde grunden for et solidt angreb sat i værk af hæver Eva Bang og den indskiftede Sigrid Friis Christiansen. Ved nettet fortsatte Alissa Coulter og Trine Kjelstrup med at dominere. Alissa udnyttede således alle sine fem angreb til point og af Trines otte angreb, var der kun et enkelt som Amager kunne holde i spil og på et effektivt angreb kunne Alissa Coulter lukke kampen med 25-15.

Der spilles i semifinalen bedst af fem kampe, så der mangler endnu to sejre før Brøndby kan sikre sig en finale. Håbet er selvfølgelig at disse sejre vil blive taget hjem når Brøndby i de næste to kampe har hjemmebane i Stadionhal 1, på torsdag den 23. marts kl. 20.00, hvor Brøndbys borgmester Kent Magelund har meldt sin ankomst, og lørdag den 25. marts kl. 15.00.

Til kampene vil der ud over topvolley, også blive budt på præmiegivende konkurrencer.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk