8. august 2020
Der er mulighed for at tage familien med at høre teaterfortælling over Børdrende Løvehjerte i Kulturhuset Kilden den 25. juli. Foto: Jens Wollesen
Der er mulighed for at tage familien med at høre teaterfortælling over Børdrende Løvehjerte i Kulturhuset Kilden den 25. juli. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Oplev Brødrende Løvehjerte som teaterfortælling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Oplev Brødrende Løvehjerte som teaterfortælling
Vestegnen - 11. juli 2020 kl. 08:57
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hos Kulturhuset Kilden i Brøndby optræder André Andersen solo med Brødrende Løvehjerte som teaterfortælling den 25. juli klokken 12 og igen klokken 14.

Forestillingen skulle oprindeligt være vist i april, men grundet coronavirus blev forestillingen rykket til denne dato og delt i to forestillinger, så man kan holde den anbefalede afstand. Derfor skal publikum også have en ny billet.

Stykket er baseret på Astrid Lindgrens børnebog om brødrende Jonathan og Tvebak.

Teaterfortællingen fremstilles af André Andersen Solo, frit efter Astrid Lindgrens klassiker. Forestillingen er godkendt af Astrid Lindgrens datter, og André er som den eneste i Norden blåstemplet af Lindgrens arvinge til at fortælle eventyret.

Aldersgrænsen er +8 år, og teatret ønsker ikke, at der lukkes børn ind under denne aldersgrænse på 8 år.

Der er unummerede siddepladser og forestillingen er gratis, men billetter skal bestilles via hjemmesiden www.oplevbrondby.dk, hvor man kan læse mere.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?