23. februar 2020
Politiet er i gang med efterforskningen af et skyderi onsdag aften i Hundige.
Politiet er i gang med efterforskningen af et skyderi onsdag aften i Hundige.
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Opgør i det kriminelle miljø: Flere biler ramt af skud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Opgør i det kriminelle miljø: Flere biler ramt af skud
Opdateret 12. september 2019 kl. 10:44
Vestegnen - 12. september 2019 kl. 10:20
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Politiet søger vidner til et skyderi onsdag aften ved shoppingcentret Waves i Hundige, hvor ingen personer blev ramt. Politiet har en teori om, at skyderiet skyldes et opgør i det kriminelle miljø, og man vil meget gerne høre fra vidner.

Midt- og Vestsjællands Politi modtog onsdag aften kl. 22.24 et alarmopkald om, at der var afgivet flere skud ved McDonalds i Hundige, der ligger ved shoppingcentret Waves. Ingen personer var blevet ramt ved episoden, men flere biler blev ramt af skud.

Skuddene blev afgivet mod flere biler, som holdt på parkeringspladsen ved McDonalds i Hundige. Gerningsmanden ankom angiveligt til parkeringspladsen i en mørk personbil, hvorfra han steg ud og afgav et antal skud. Efterfølgende steg han ind i bilen igen og kørte fra stedet i vestlig retning.

Vidner beskriver gerningsmanden som klædt i mørt tøj og maskeret med hætte og tørklæde for underansigtet og gerningsbilen som en mørk personbil, muligt en BMW.

Flere patruljer blev sendt til stedet, og politiet var talstærkt i området hele natten for at undersøge gerningsstedet og afhøre vidner. Politiet tilbageholdt alle gæsterne på McDonalds, som blev afhørt som vidner i sagen. Hundepatruljer og kriminalteknikere undersøgte området for tekniske spor.

Motivet til angrebet er ikke fastslået, men politiet arbejder ud fra en teori om, at det er et opgør i det kriminelle miljø.

Politiet kan på nuværende tidspunkt ikke sige mere om episoden, ej heller hvor mange skud der blev afgivet. Efterforskningen af sagen er i gang, og politiet søger vidner til skudepisoden.

Politiet opfordrer folk til at ringe på telefon 114, hvis de har set noget i forbindelse med skudepisoden, eller hvis de i øvrigt har oplysninger i sagen.

Den mobile politistation vil i eftermiddag være tilstede på parkeringsområdet mellem Waves og McDonalds, hvor borgerne kan henvende sig, hvis de har oplysninger i sagen eller har brug for en snak med politiet omkring hændelsen eller andet som fylder hos borgerne.