19. marts 2019
Vestegnens Politi leder efter to demente borgere på Vestegnen.
Vestegnens Politi leder efter to demente borgere på Vestegnen.
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Opdateret: Nu er begge savnede ældre fundet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Opdateret: Nu er begge savnede ældre fundet
Opdateret 05. juli 2018 kl. 16:03
Vestegnen - 05. juli 2018 kl. 09:06
Af Peter Erlitz
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

OPDATERET
Vestegnens Politi har netop fortalt, at den 79-årige Jytte er fundet.

Jytte blev fundet på Taastrupgårdsvej, Hun har det efter omstændighederne godt, men man valgte alligevel at få den 79-årige kvinde tilset af ambulancepersonale, inden hun blev kørt retur til plejecentret i Lindehaven i Taastrup, hvor hun har været savnet siden 23-tiden onsdag aften.

Nu har Vestegnens Politi også oplyst, at den 77-årige Jack fra Brøndby Strand er fundet. Han kom hjem af egen drift, og er i god behold, har familien oplyst til politiet.

Vestegnens Politi takker i øvrigt alle de borgere, som har kigget efter de to ældre demente borgere, som blev efterlyst torsdag morgen:

Vestegnens Politi efterlyser torsdag morgen to ældre demente borgere, som ikke er set siden onsdag aften. Politiet opfordrer til, at man holder øje og kontakter politiet, hvis man har set noget.

Den 77-årige Jack er gået fra sit hjem i Kisumparken i Brøndby Strand, og har været savnet siden ved 18-tiden onsdag aften. Han er godt gående og kan være nået langt, oplyser politiet.

Jack er dement, og han beskrives som cirka 190 cm høj, og iført rødternet skjorte, sort trøje, cowboybukser og sorte sko.

Den 79-årige Jytte er gået fra plejecentret i Lindehaven i Taastrup, og hun har været savnet siden ved 23-tiden onsdag aften. Også hun er godt gående.

Jytte er også dement. Hun beskrives som 170 cm høj, kraftig, og med kort sort hår. Hun er iført rød bluse, sort nederdel m/blomstermotiv, og lysegrå sko.

Har man oplysninger, kan man kontakte Vestegnens Politi på 43861448.