23. september 2020
Oliver Brask Pedersen fra Brøndby skal deltage i DM i Skills.
Oliver Brask Pedersen fra Brøndby skal deltage i DM i Skills.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Oliver elsker at reparere biler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Oliver elsker at reparere biler
Vestegnen - 28. marts 2019 kl. 17:52
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Oliver Brask Pedersen fra Brøndby er i gang med uddannelsen til personvognsmekaniker på Roskilde Tekniske Skole. Han er blandt Danmarks dygtigste lærlinge, og skal til DM i Skills i Næstved.

arrow Læs også: 1200 timers træning skal sikre sejren

Den 4.-6. april bliver skole og lærlingeplads udskiftet med en konkurrencestand til DM i Skills - danmarksmesterskabet for unge på erhvervsskolerne.

- Jeg glæder mig meget til DM i Skills. Dels for at se og møde de andre deltagere og dels for at opleve atmosfæren ved så stort et arrangement, fortæller Oliver. Han er 23 år og bor i Brøndby.

Oliver er i gang med sidste hovedforløb på skolen og er udlært i juni 2019. Han har praktikplads hos Andersen & Martini A/S i Gladsaxe, hvor han primært reparerer bilmærkerne Opel, Kia og Fiat.

- Jeg er meget glad for min praktikplads, og jeg vil gerne blive ved med at arbejde med biler. Jeg elsker det her med at skille tingene ad, reparere det og få det til at snurre igen. Det er dét med at få mekanikken og teknikken til at fungere, som jeg synes er spændende, fortæller han.

DM i Skills holdes årligt for unge fra erhvervsuddannelser. Over 300 deltagere dyster i 43 fagområder om at blive kåret som Danmarks bedste. Ud over konkurrencerne rummer de store telte ved Arena Næstved 17 demonstrationsfag, en masse »Prøv, mærk og føl«-stande samt kommercielle udstillingsstande.

DM i Skills er arrangeret af SkillsDenmark i samarbejde med kommunerne, regioner og erhvervsskolerne. Der er fri entré for alle, og det er en unik mulighed for at få indblik i de mange muligheder i erhvervsuddannelserne. Der forventes 50.000 besøgende i løbet af de tre dage.

arrow Fliser og fuger for feinschmeckere
16. marts 2019 kl. 12:47 Opdateret: kl. 15:59
arrow Mikkel fra Vestegnen er regionens største tømrertalent
28. oktober 2018 kl. 14:22 Opdateret: kl. 13:42
arrow Den skal sidde lige i te-skabet
23. september 2018 kl. 10:50 Opdateret: kl. 10:30
Har debatten om sexisme taget overhånd?