9. juli 2020
Politi
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: OPDATERET: Vold og trusler mod buschauffør: Politiet har sigtet to unge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OPDATERET: Vold og trusler mod buschauffør: Politiet har sigtet to unge
Vestegnen - 13. januar 2020 kl. 13:27
Af Peter Erlitz
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

OPDATERET MANDAG DEN 20. JANUAR:

Vestegnens Politi har sigtet to unge for overfaldet, og vi har derfor fjernet billeder og personlige oplysninger fra den oprindelige efterlysning, som følger her i redigeret form.

––-

Vestegnens Politi offentliggør nu overvågningsbilleder af to unge mænd, der er mistænkt for et groft overfald på Friheden Station i Hvidovre i oktober 2019.

arrow Læs også: To unge sigtet for overfald på buschauffør

Fredag den 18. oktober 2019 cirka kl. 18.40, blev en 53-årig buschauffør overfaldet af to yngre mænd på Friheden Station. Overfaldet skete dels i bussen, dels på busholdepladsen, hvor buschaufføren blev tildelt adskillige knytnæveslag, spark, blev spyttet på samt blev truet med, at de mistænkte ville skyde ham, næste gang de så ham.

Der havde været en uoverensstemmelse mellem buschaufføren og de to mistænkte i forbindelse med betaling. Det fik de to mistænkte til at spytte på chaufføren, mens han var i bussen.

Buschaufføren gik efterfølgende ud på busholdepladsen, og det var her han blev overfaldet. En anden buschauffør kom til og fik stoppet overfaldet.

Efter overfaldet henvendte de to mistænkte sig i stationens kiosk, hvor de lånte toilettet.

Siden oktober har politiet foretaget en række efterforskningsskridt i sagen, men det har ikke ført til den forventede opklaring af sagen. Derfor vælger Vestegnens Politi nu, at offentliggøre billederne af de mistænkte unge mænd.

- Selv om overfaldet ligger tilbage i oktober, så håber vi, at offentligheden kan hjælpe med at identificere de mistænkte på baggrund af overvågningsbillederne, siger politikommissær Stefan Asmussen.

Vestegnens Politi kan kontaktes døgnet rundt på 43861448, hvis man har oplysninger i sagen eller kender gerningsmændene.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?