22. oktober 2018
Der er sket endnu et voldsomt hjemmerøveri i Hvidovre.
Der er sket endnu et voldsomt hjemmerøveri i Hvidovre.
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nyt voldsomt hjemmerøveri i Hvidovre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyt voldsomt hjemmerøveri i Hvidovre
Opdateret 23. oktober 2017 kl. 11:50
Vestegnen - 23. oktober 2017 kl. 11:27
Af Peter Erlitz
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

For anden gang på en uge er en ældre beboer i Hvidovre blevet udsat for et voldsomt hjemmerøveri. Vestegnens Politi søger vidner.

arrow Læs også: Forældrepar fængslet igen for en lang række hjemmerøverier

Hjemmerøveriet skete natten til søndag den 22. oktober mellem kl. 02 og 06 i den ældre mands villa på Rødvig Allé.

Midt på natten til søndag trængte to mænd ind i den 91-årige mands hus, truede ham med kniv og tvang ham til at udlevere et mindre kontantbeløb og et 65- tommers fladskærms-tv. Røverne opholdt sig omkring et par timer i huset, hvorefter de bandt offerets ene hånd, så det forsinkede hans alarmering, og forlod stedet med det store fladskærms-tv.

Vestegnens Politi blev alarmeret kl. 6.15.

Røverne beskrives som to unge mænd af anden etnisk oprindelse end dansk på cirka 25 år, cirka 175 cm høje og almindelige af bygning. Den ene var iført en mørk hættetrøje, den anden en mørk jakke. De talte dansk med accent.

Det er lige nu uklart, hvordan røverne transporterede sig til og fra stedet - men de kan have haft en bil i nærområdet, blandt andet for at kunne transportere det store fladskærms-tv væk.

»Har nogen set mistænkelige mænd gøre observationer i Rødvig Allé-området lørdag aften eller tidlig søndag nat, så hører vi meget gerne fra dem. Det samme gælder, hvis nogen har bemærket noget ved Rødvig Allé under eller efter røveriet, som fandt sted over et til ca. to timer mellem kl. 2 og 6 natten til søndag,« siger efterforskningsleder Ole Nielsen.

Vestegnens Politi efterforsker et andet hjemmerøveri mod en 77-årig kvinde i hendes hus på Hædersdalvej i Hvidovre natten til mandag den 16. oktober. Efterforskningslederen oplyser, at politiet er opmærksomme på eventuelle sammenhænge, men det er for tidligt at sige endnu.

Der er dog flere sammenhænge. Hjemmerøverne er i begge tilfælde brækket ind gennem et vindue mens beboerne lå og sov, og i begge tilfælde har røverne opholdt sig i husene i usædvanlig lang tid.

Hjemmerøveriet mod den 77-årige kvinde på Hædersdalvej fandt sted natten til mandag den 16. oktober cirka kl. 02.50. To røvere trængte ind i huset, truede hende, tog kvælertag på hende og frarøvede hende et mindre kontantbeløb, smykker og pas.

Gerningsmændene låste hende inde i soveværelset, så hun ikke kunne tilkalde hjælp. Først efter timer lykkedes det hende at komme ud ved bistand fra gode borgere.

Røverne blev her beskrevet som mænd, sydlandske af udseende, omkring 25 år, cirka 170 cm høje, spinkle af bygning - og iført sorte hættetrøjer. De talte dansk med udenlandsk accent.

Efterforskningsleder Ole Nielsen oplyser, at der er sikret tekniske spor fra begge hjemmerøverier, og at de nu undersøges nærmere.

Vestegnens Politi har fået et mindre antal henvendelser i forbindelse med hjemmerøveriet på Hædersdalvej. Efterforskningslederen håber, at alle med oplysninger om de to hjemmerøverier vil kontakte politiet.

Vestegnens Politi kan kontaktes døgnet rundt på telefon 43861448.

arrow Politiet slog til: Hjemmerøver taget på fersk gerning
14. november 2017 kl. 09:38 Opdateret: kl. 09:38
arrow Tog kvælertag på 77-årig: Groft hjemmerøveri midt om natten
16. oktober 2017 kl. 15:28 Opdateret: kl. 15:35

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk