22. juli 2019
En tegning som illustrerer, hvordan det nye byggeri kommer til at se ud.
gallery icon

Se billedserie

En tegning som illustrerer, hvordan det nye byggeri kommer til at se ud.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nye ældreboliger på vej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nye ældreboliger på vej
Vestegnen - 10. marts 2019 kl. 08:08
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Greve Byråd har besluttet, at Greve Boligselskab får lov til at bygge 40 nye ældreboliger i Hundige Øst. Forleden skrev borgmesteren og repræsentanter fra Greve Boligselskab under på kontrakten.

- I Greve vil vi gerne tilbyde vores ældre mindre lejligheder i ordentlige rammer. Derfor er de nye boliger demensvenlige og indrettet, så der også er plads til hjælpemidler, siger borgmester Pernille Beckmann.

Formand for Greve Boligselskab, Uffe Petersen, glæder sig også:

- Der er stor efterspørgsel efter gode kvalitetsboliger til ældre, så vi er utroligt glade for at få mulighed for at bygge dem, siger han.

De nye ældreboliger vil stå færdige i 2022 med to- og treværelseslejeligheder, som ældre kan blive anvist til gennem den kommunale anvisning. Lejlighederne får en fælles gårdhave, og alle beboerne får adgang til et fælleshus med selskabslokaler samt et gæsteværelse til overnattende gæster. Desuden er ældreboligerne nabo til Strandcentret, hvor de ældre også har mulighed for at bruge forskellige faciliteter.

Det nye byggeri bliver udført i enkel og god kvalitet, som matcher det kommunale botilbud Vangeleddet, der blev bygget sidste år. De nye bygninger skal være bærende for den fremtidige byudvikling i hele området Hundige Øst.