15. maj 2021
Bo Kristiansen er et kendt ansigt i Brøndby, hvor han i seks år bestred stillingen som direktør i Social. og Sundhedsforvaltningen.
Bo Kristiansen er et kendt ansigt i Brøndby, hvor han i seks år bestred stillingen som direktør i Social. og Sundhedsforvaltningen.
Foto: //TT-Film
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny socialchef er et kendt ansigt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny socialchef er et kendt ansigt
Vestegnen - 22. april 2021 kl. 19:50

Bo Kristiansen er blevet ansat som ny socialchef i Brøndby Kommune og starter den 1. maj.

Den nye socialchef har senest haft selvstændig rådgivningsvirksomhed og har før da været direktør i fonden Mariehjemmene i perioden 2011-2019. Og nu vender Bo Kristiansen så tilbage til Brøndby Kommune.

Bo Kristiansen er nemlig langt fra et ukendt navn i Brøndby Kommune, idet Bo i perioden 2004-2010 har været direktør i Social- og Sundhedsforvaltningen.

- Vi er rigtigt glade for, at få så kvalificeret en chef på socialområdet og ser frem til at Bo kan bidrage med sine mange års erfaringer til både konsolidering og videreudvikling af området, siger Niels Peter Møller, der er direktør i Social- og Sundhedsforvaltningen.

Bo Kristiansen er 60 år, uddannet jurist og en erfaren chef, med en lang række chef- og direktørjob bag sig - særligt inden for det sociale område.

På den private front er han gift, har to børn, der er flyttet hjemmefra og bor i Humlebæk.

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?