25. maj 2019
Badehotellet sæson seks har premiere i aften, hvor vi møder karaktererne seks år efter - i 1939. Foto: Mike Kollöffel/TV 2
gallery icon

Se billedserie

Badehotellet sæson seks har premiere i aften, hvor vi møder karaktererne seks år efter - i 1939. Foto: Mike Kollöffel/TV 2
Foto: Mike Kollöffel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny sæson af Badehotellet: Se hvor serien bliver optaget

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny sæson af Badehotellet: Se hvor serien bliver optaget
Opdateret 29. januar 2019 kl. 08:37
Vestegnen - 28. januar 2019 kl. 14:46
Af Freja Czajkowski og Kasper Ellesøe
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den sjette sæson af den populære tv-serie Badehotellet har premiere på TV2 i aften. Og selvom handlingen foregår på et badehotel i Nordjylland, så er størstedelen af serien faktisk optaget i Risby i Albertslund Kommune. Her bliver scenerne skudt i to forskellige tv-studier, hvor der er bygget et hotel med 12 værelser, dagligstue, køkken, veranda og spisesal. Udenfor er facaden på hotellet bygget.

Sidste år var Vestegnen forbi studiet for se badehotellet, hvor solen altid skinner - takket være lamper.

- Her kan vi kontrollere vores eget univers. Vi laver en serie, der foregår i 30'erne, så hvis det var »on location«, ville det blive meget dyrere, fordi man skal fjerne nutidige skilte, ringeklokker og en masse andet. Desuden bor de fleste skuespillere og tv-folk i København, så det ville også være dyrt at flytte dem, sagde Michael Bille Frandsen, seriens producer.

Du kan se billederne fra besøget i studierne sidste år og nye billeder fra den nye sæson øverst i artiklen. Der er blandt andet nogle nye karakterer.

I Badehotellet sæson seks møder vi gæsterne og personalet seks år efter. Handlingen foregår ifølge TV2 »i den løsslupne sommer 1939, der føles langt fra alle tanker om krig«.