19. maj 2019
Endnu en ung mand er blevet fængslet i forbindelse med skyderiet 22. maj på Vejlebrovej i Ishøj. Her undersøger Vestegnens Politi gerningsstedet.
Endnu en ung mand er blevet fængslet i forbindelse med skyderiet 22. maj på Vejlebrovej i Ishøj. Her undersøger Vestegnens Politi gerningsstedet.
Foto: BRAND-ISHOJ.DK
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny fængsling i skudsag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny fængsling i skudsag
Vestegnen - 05. november 2018 kl. 17:17
Af Peter Erlitz
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En ung mand er mandag i Retten i Glostrup blevet varetægtsfængslet, sigtet for medvirken til drabsforsøg i forbindelse med en skudepisode i Ishøj den 22. maj på Vejlebrovej.

Grundlovsforhøret fandt sted for lukkede døre.

Med dagens fængsling sidder fem mænd nu fængslet i sagen. Det voldsomme skyderi fandt sted på Vejlebrovej tirsdag den 22. maj cirka kl. 18.35.

Blandt andet af hensyn til politiets efterforskning, er retsmøderne i sagen indtil videre foregået bag lukkede døre. Vestegnens Politi har dog tidligere oplyst, at der blev afgivet et antal skud mellem flere biler på Vejlebrovej. Dengang oplyste politiet, at skudvekslingen drejede sig om et opgør mellem »lokale kriminelle«.

Skyderiet var med til, at Vestegnens Politi indførte visitationszone i en del af Ishøj. Visitationszonen er siden udløbet, og altså ikke aktuel.