19. marts 2019
Det var en stærk fornemmelse, der gjorde, at en mand fra Solrød købte en Lotto-kupon - og efterfølgende vandt seks millioner kroner. Foto: Danske Spil
Det var en stærk fornemmelse, der gjorde, at en mand fra Solrød købte en Lotto-kupon - og efterfølgende vandt seks millioner kroner. Foto: Danske Spil
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny Lotto-millionær havde sær vinderfornemmelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny Lotto-millionær havde sær vinderfornemmelse
Vestegnen - 19. juni 2018 kl. 14:22
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En mand i fyrrerne fra Solrød Kommune blev for et par uger siden den heldige vinder af seks millioner kroner i Lotto. Og ifølge den nyslåede millionær var det en stærk fornemmelse i kroppen, der fik ham til at købe en kupon netop den dag, da det ellers er sjældent, han spiller.

- Jeg slog øjnene op den lørdag morgen, og det første jeg tænkte var, at jeg for alt i verden skulle huske at spille Lotto. Jeg havde bare en fornemmelse af, at jeg ville vinde, lyder det fra den meget glade og taknemmelige vinder, da Danske Spil fanger ham.

Manden var om lørdagen sammen med sin søster og svoger, hvor han delte sin følelse af at være kommende millionær.

- De troede, jeg var blevet tosset. Men det viste sig jo, at jeg havde ret, siger manden, der til daglig sælger boliger.

Også mandens kæreste troede, han havde tabt forstanden, da han omdirigerede hende fra Fakta, hvor hun ellers havde tænkt sig at handle, til Meny, hvor han kunne købe sin Lotto-kupon. Og hun var for alvor ved at miste tålmodigheden, da han lige bad hende vente, mens han valgte de tal, han mente ville blive udtrukket fra Lotto-maskinen, der står nede i Danske Spils kælder i Brøndby.

Om aftenen var de til middag hos søsteren og svogeren, og manden tjekkede Lotto-tallene på sin telefon, straks de kom online.

- Jeg har en ret god hukommelse, når det kommer til tal. Så da jeg så vindertallene, fløj jeg op af sofaen og bad min svoger tjekke efter, om det ikke var de samme som på min kupon. Jeg kan love dig for, at der blev stille i rummet. Vi var alle helt paf. Jeg sov ikke meget den nat. Det er jo ens tilværelse, der er ændret med et trylleslag, siger han.

Den nyslåede millionær har da også gjort sig nogle tanker om, hvad pengene skal bruges til. Og han har også allerede taget hul på den store milliongevinst.

- Ved du hvad. Jeg tog ud for at shoppe og købte for 5000 kroner af parfume og deodoranter osv. Sådan noget man aldrig ellers kunne finde på at bruge så mange penge på. Og så elsker jeg at lave mad. Så jeg gik ud i køkkenet og ryddede ud i gamle pander og gryder, som jeg simpelthen har været træt af så længe. Derefter gik jeg ud og købte for 12.000 kroner funklende og matchende køkkenudstyr. Det er simpelthen så fedt. Og så har vi spist rigtig mange måltider ude på det sidste.

På den længere bane vil millionæren gerne købe et hus sammen med sin kæreste, som er noget yngre end ham selv. Han har to store børn fra et tidligere forhold.

- Hun vil gerne have et barn, så det slipper jeg nok ikke udenom. Men denne gang er der jo råd til både babyudstyr og au pair, siger han med et stort grin.

Manden drømmer også om en ny bil - evt. en Mercedes, som han længe har gået og kigget på samt en køretur på tværs af USA.

- Der skal bare ikke spares på noget. Vi skal køre i nogle hjernedøde biler og bo på nogle rigtig gode hoteller. Det fedeste ville være at tage et helt år ud af kalenderen og bare rejse rundt i verden. Men jeg ved ikke om det er realistisk i forhold til job. Men drømme er der nok af, lyder det.

Manden har kun fortalt om gevinsten til sine forældre og den helt tætte familie. Hans store børn har ikke fået noget at vide om faderens nye millionærtitel.

- Den store af dem er nok lidt til den forkælede side. Jeg vil ikke have, at de får fornemmelsen af, at fordi deres far har vundet i Lotto, skal de ikke selv yde noget og finde et arbejde osv. Men jeg vil da forkæle dem i det skjulte, så meget, det er muligt, siger millionæren fra Solrød Kommune.