20. juni 2021
Væggene er færdige til gangtunnelen ved Rigshospitalet Glostrup.
Væggene er færdige til gangtunnelen ved Rigshospitalet Glostrup.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nu kommer turen til taget

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nu kommer turen til taget
Vestegnen - 12. maj 2021 kl. 18:51

Hovedstadens Letbane er fortsat i fuld gang med at forlænge den eksisterende gangtunnel, der løber under Nordre Ringvej mellem Rigshospitalet Glostrup og Østervej.

Man er netop blevet færdige med tunnelens vægge, som nu er støbt i beton. Nu fortsætter arbejdet med at støbe tunnelens tag samt rampe og trappe. I løbet af sommeren forventer entreprenøren at hive de midlertidige jernplader op af jorden, som blev sat ved byggeriets start for at forstærke og sikre tunnelen, mens de permanente vægge blev etableret.

Hovedstadens Letbane forventer, at arbejdet med gangtunnelen fortsætter til slutningen af sommeren 2021, hvor gangtunnelen genåbnes, så man igen kan benytte den til og fra hospitalet.

I samme område er man også i gang med vejarbejdet langs Nordre Ringvej. Der skal flyttes et stendige, som står langs hospitalet, så man kan anlægge nyt fortov samt cykelsti på Nordre Ringvej. Derudover forbereder Hovedstadens Letbane det område på Nordre Ringvej, hvor man senere skal etablere letbanens spor. Letbanen skal krydse de sydgående vejbaner i området ud for Vestervej, så den kommende letbanestation bliver placeret i samme side som hospitalet lige nord for gangtunnelen. Det sikrer let adgang til og fra hospitalet.

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?