16. oktober 2018
En 47-årig mand er i Retten i Glostrup kendt skyldig i to indbrud i Albertslund, hvor han efterfølgende kørte væk i familiens bil.
En 47-årig mand er i Retten i Glostrup kendt skyldig i to indbrud i Albertslund, hvor han efterfølgende kørte væk i familiens bil.
Foto: Bjørn Armbjørn
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nu er han dømt: Brød ind i familiers huse og kørte væk i bilen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nu er han dømt: Brød ind i familiers huse og kørte væk i bilen
Vestegnen - 19. november 2017 kl. 14:32
Af Peter Erlitz
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

To familier i Albertslund blev i august ramt af indbrud. Ikke alene mistede disse familier en række værdier - gerningsmanden stjal også nøglerne til familiens bil, som han kørte af sted i og skadede i betydelig grad.

Nu er en 47-årig mand fra Albertslund blevet dømt for at have begået de to indbrud. Han fik en dom på seks måneders fængsel.

Ved det første indbrud blev der stjålet elektronik, smykker, solbriller og altså bilnøgler. Tyven kørte af sted i bilen, og efterlod den i en tilstand, så det var nødvendigt med en reparation.

Ved det andet indbrud en uges tid senere blev der stjålet kontanter, smykker og igen en bilnøgle. Også her kørte tyven af sted i familiens bil og efterlod den i en tilstand, hvor det var nødvendigt med en reparation.

Da den 47-årige mand sad på anklagebænken i Retten i Glostrup, tilstod han det første indbrud, men nægtede sig skyldig i det andet. Retten i Glostrup fulgte dog anklagemyndigheden ved Vestegnens Politi, som kunne fremlægge blandt andet dna-spor som bevis.

Den 47-årige, der fik en straf på seks måneders fængsel, har siddet varetægtsfængslet siden slutningen af september. Ved strafudmålingen lagde Retten i Glostrup vægt på, at den 47-årige mand tidligere er straffet utallige gange for ligeartet kriminalitet.

Den 47-årige mand blev desuden dømt til at betale erstatning til dels de familier, det gik ud over, dels de involverede forsikringsselskaber.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk