12. juli 2020
Her ses en udstilling i en forretning lignende den, der slår dørene op i Glostrup d. 21. november. Foto: STARK
Her ses en udstilling i en forretning lignende den, der slår dørene op i Glostrup d. 21. november. Foto: STARK
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nordeuropas største forretning for arbejdstøj åbner i Glostrup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nordeuropas største forretning for arbejdstøj åbner i Glostrup
Vestegnen - 21. november 2019 kl. 11:15
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Stor efterspørgsel på arbejdstøj har fået STARK Glostrup til at knopskyde. Den 21. november åbner en ny, stor forretning kun med workwear.

Med sine 800 kvadratmeter bliver forretningen den største af sin slags i Nordeuropa, og faguddannet personale står klar til at klæde håndværkerne på.

- Vi forventer at sætte helt nye standarder for branchen for workwear i Danmark og resten af Norden. Vores ambition er ikke bare at give kunderne et større udvalg med produkter fra de bedste leverandører. Vi vil også være på forkant med den nyeste udvikling, så vores kunder altid har de bedste hjælpemidler til rådighed. Som håndværker knokler man dag ud og dag ind, og derfor er kvaliteten af ens arbejdstøj og sko ikke ligegyldig, siger Morten Bøgel Rønnow, kategorichef i STARK, som ejer Workwear Megastore.

- Vores ambition er at give vores kunder oplevelser med hjem. Vi indretter blandt andet et område, hvor kunderne ved hjælp af en digital platform kan få skræddersyede løsninger, så pasform og funktionalitet er i top, fortæller Morten Bøgel Rønnow.

Område dedikeret til herrelandsholdet i fodbold

I september indgik STARK og DBU et nyt partnerskab, og derfor vil et fodboldunivers også blive en del af forretningen.

- Vi har dedikeret et område til herrelandsholdet i fodbold, hvor man kan købe landsholdstrøjer og prøve kræfter med en fodboldmaskine, der måler ens skudstyrke. Der vil desuden være præmier på højkant, siger Morten Bøgel Rønnow.

Vind præmier på åbningsdagen

På åbningsdagen vil det være muligt at teste skudstyrken på hastighedsmåleren, vinde flotte præmier, og en professionel fodboldjonglør giver en opvisning. Åbningen vil desuden blive fejret med hotdogs, sodavand og kaffe.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?