25. februar 2021
Brøndbyvirksomheden Nemlig.com bygger stort distributionscenter ved Aarhus. Her ses adm. direktør Stefan Plenge, som er glad for at virksomheden nu også får en base i Jylland. Foto: Kim Rasmussen
Brøndbyvirksomheden Nemlig.com bygger stort distributionscenter ved Aarhus. Her ses adm. direktør Stefan Plenge, som er glad for at virksomheden nu også får en base i Jylland. Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nemlig.com i største investering nogensinde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nemlig.com i største investering nogensinde
Vestegnen - 20. januar 2021 kl. 09:24

Onlinesupermarkedet nemlig.com, der har sit hovedsæde i Brøndby, tager nu første spadestik til virksomhedens største investering - et stort distributionscenter i Aarhus, der vil skabe over 1.000 nye arbejdspladser.

Nemlig.com's leveringsområde dækker i dag 84 procent af de danske husstande, og alle varer pakkes fra virksomhedens ene distributionscenter i Brøndby. Investeringen i det nye distributionscenter i Vestdanmark handler derfor om at kunne tilbyde en endnu bedre service til de mange fynboer og jyder, der igennem årene har ændret deres indkøbsvaner til at handle dagligvarer online.

- Det er fantastisk, at vi nu kan annoncere denne store nyhed til glæde for vores mange loyale kunder i Vestdanmark, der nu kan se frem til en endnu bedre service i form af hurtigere levering, ligesom at de får langt flere leveringsintervaller at vælge mellem i alle døgnets timer, siger Stefan Plenge, der er stifter og administrerende direktør i Nemlig.com.

Skaber over 1.000 nye arbejdspladser

Den samlede pris for opførelsen og indretningen af det nye topmoderne distributionscenter i Århus er ikke offentlig, men der er tale om et stort trecifret millionbeløb. Distributionscenteret bliver indrettet med bl.a. køle- og frostrum, så alle typer af dagligvarer kan pakkes og leveres direkte til kunderne fra det nye center med kort tid fra bestilling til levering.

Der er dog også tænkt på bæredygtigheden i det nye byggeri. Blandt andet vil det nye distributionscenter blive drevet af 100% solenergi, hvilket er med til at understøtte onlinesupermarkedets vision om at blive Danmarks mest bæredygtige supermarked.

- Med denne investering forventer vi at skabe over 1.000 nye arbejdspladser i Østjylland indenfor blandt andet lager og pakning, siger Stefan Plenge.

Efter 1. marts vil det igen være muligt at få udbetalt de resterende feriepenge. Tager du imod tilbuddet?