7. december 2019
Der er 11 forskellige ture på årets vandrefestival i Greve.
Der er 11 forskellige ture på årets vandrefestival i Greve.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Natur og nye bekendtskaber på gåben

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Natur og nye bekendtskaber på gåben
Vestegnen - 05. august 2019 kl. 06:54
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Frisk luft, smukke naturoplevelser og nye bekendtskaber. Det er blot nogle af de gevinster, der er ved at deltage i årets store vandrefestival i Greve, som starter den 16. august med en seks kilometer lang vandretur i området omkring Trylleskoven.

Formanden for social-, sundheds-, og psykiatriudvalget i Greve, Liselott Blixt, ser frem til vandrefestivalen, og hun håber, at der igen i år er mange borgere, som har lyst til at deltage.

- Der er rigtig mange smukke og hemmelige steder i Greve, som man får at se på turene. Samtidig er der mulighed for at snakke med nogle nye mennesker, mens man får lidt let motion. Det er ren win win, siger hun.

Vandrefestivalen består i år af 11 forskellige vandreture, som bliver ledet af lokalkendte og erfarne turledere. Der er både korte ture på tre kilometer og lidt længere ture på 10-12 kilometer. Traditionen tro afsluttes vandrefestivalen den 7. september med en lang tur på hele 23 kilometer.

Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig til turene. Man skal blot møde op med godt humør og eventuelt en drikkedunk samt en madpakke.

Det er fjerde år i træk kommunen inviterer til Greve Vandrefestival,

Man kan læse mere om alle turene på www.facebook.com/vandrefestivalgreve2019.