25. marts 2019
Natbusserne er vigtige for borgere med arbejde i ydertimerne og festglade unge.
Natbusserne er vigtige for borgere med arbejde i ydertimerne og festglade unge.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Natbusserne bliver bevaret i Greve

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Natbusserne bliver bevaret i Greve
Vestegnen - 15. november 2018 kl. 14:07
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tre lokale busruter var på dagsordenen, da byrådet i Greve holdt møde denne uge. De tre busruter er truede af lukning, da Region Sjælland har besluttet at spare busserne væk.

Det drejer sig om de to natbusser Rute 91N fra Hillerød til Greve og Rute 97N fra Københavns Rådhusplads til Køge. Samt rute 120, som Region Sjælland vil forkorte.

Politikerne i Greve besluttede i går at samarbejde med de andre kommuner på busruten om at bevare de to natbusser. Til gengæld har politikerne ikke besluttet noget endeligt om busrute 120.

- Vi vil meget gerne hjælpe vores unge mennesker med at komme sikkert til og fra weekendens fester, ligesom folk med natarbejde skal kunne passe deres job. Derfor beholder vi natbusserne. Vi håber også på, at vi kan finde en økonomisk rimelig løsning på bus 120, så de unge stadig kan køre til og fra deres uddannelsessteder med bussen, siger borgmester Pernille Beckmann.

Bus 120 kører lige nu fra Høje Tåstrup over Karlslunde og til Køge. Men til sommer planlægger Region Sjælland at lave sidste stop på Karlslunde Station, sådan at bussen ikke kører sydover Greve Kommune, gennem Solrød og til Køge.

Byrådet besluttede, at invitere de berørte kommuner til at skrive en samlet opfordring til Region Sjælland, om at bevare hele busrute 120.