19. oktober 2019
Politiet forsøget at komme motorcross-kørslen til livs.
Politiet forsøget at komme motorcross-kørslen til livs.
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Motorcrossere skaber utryghed

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Motorcrossere skaber utryghed
Vestegnen - 20. maj 2019 kl. 11:35
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Askerødkvarteret i Hundige er i den senere tid blevet plaget af motorcrossere, der larmer og skaber utryghed. Politiet har et større antal gange været i området, men det er endnu ikke lykkedes at få sat en stopper for motorcrosserne.

Søndag eftermiddag den 19. maj var Midt- og Vestsjællands Politi flere gange til stede i området.

Kl. 14.45 fik politiet flere anmeldelser om hasarderet kørsel med motorcrossmaskiner i området ved Askerødkvarteret. En anmelder havde set en motorcrossmaskine, som var parkeret på stedet. Politiet kørte til Greve for at forsøge at finde frem til motorcrossmaskinerne. Den parkerede motorcrossmaskine var nu væk, og politiet traf ikke nogen, der kørte på motorcrossere, selvom betjentene blev i området i et stykke tid.

Kl. 17.24 kom en ny anmeldelse om motorcrossere i området, og politiet kørte retur til beboelseskvarteret. Nu var den utryghedsskabende kørsel imidlertid ophørt igen, og politiet fandt ikke frem til nogen motorcrossere.

Politiet vil fortsat meget gerne høre fra borgere, der bemærker motorcrossmaskiner i området og som kan hjælpe politiet med at finde frem til maskinerne, eller de som kører på dem. Man kan kontaktet politiet på telefon 114, hvis man har oplysninger i sagen.