10. april 2020
Retten i Glostrup har idømt en mor og en datter fire måneders fængsel for røveri mod en frisør. Foto: Bjørn Armbjørn
Retten i Glostrup har idømt en mor og en datter fire måneders fængsel for røveri mod en frisør. Foto: Bjørn Armbjørn
Foto: Bjørn Armbjørn
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mor og datter dømt for røveri mod frisør: Var utilfredse med datters extensions

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mor og datter dømt for røveri mod frisør: Var utilfredse med datters extensions
Opdateret 21. august 2019 kl. 15:47
Vestegnen - 21. august 2019 kl. 15:40
Af Kasper Ellesøe
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En mor og en datter er ved Retten i Glostrup blev idømt fængsel i en sag, hvor de var tiltalt for røveri mod en frisør i Ishøj, som havde lavet hår-extensions på datteren.

Sagen foregik i april 2018, hvor moren, der i dag er 52 år, og datteren, der i dag er 20 år, var hos frisøren for at få lavet de her extensions, altså få sat noget ekstra hår på hovedet.

Da de kommer hjem, er de utilfredse med det arbejde, frisøren har lavet. De opsøger så frisøren, der dog er på ferie, for at fortælle om deres utilfredshed.

Senere da de får fat i frisøren ender det med, at episoden udvikler sig til et røveri. Og det er det, moren og datteren er blevet dømt for.

- Moren er dømt for at have slået frisøren i ansigtet med knyttet hånd, og derefter taget en telefon fra frisøren, som hun og datteren går ud til deres bil med, for at køre væk. Ude ved bilen sparker datteren så frisøren, og det er det, som retten har lagt vægt på ved vurderingen af, om der er tale om et røveri, siger Louise Algren, der er anklagerfuldmægtig ved Vestegnens Politi.

De to kvinder er dømt efter straffelovens §288, stk. 1, nr. 2 om at bringe en stjålen ting - i det her er tilfælde en telefon - i sikkerhed ved brug af vold, og det var blandt andet frisørens forklaring samt en vidneberetning, der lå til grund for rettens dom.

Moren blev idømt fire måneders ubetinget fængsel, og datteren blev idømt fire måneders betinget fængsel med vilkår om udførelse af 100 timers samfundstjeneste. De nægtede sig begge skyldige og ankede begge på stedet.

Hos anklageren er der tilfredshed med dommen.

- Jeg er tilfreds med, at retten har fulgt anklagemyndighedens påstand om, at der er tale om røveri, siger Louise Algren.