13. august 2020
Efterlyst af Vestegnens Politi. B: Mand, ca. 20-25 år, ca. 175 cm høj, sort hår, almindelig af bygning, iført sort jakke med hvidt logo på venstre overarm, sorte handsker, sorte bukser, sorte sko med hvid sål. B er mistænkt for i tidsrummet kl. 16.02-16.06 at have kastet genstande mod politiet i området Bygaden/Seminarievej i Brøndby.
gallery icon

Se billedserie

Efterlyst af Vestegnens Politi. B: Mand, ca. 20-25 år, ca. 175 cm høj, sort hår, almindelig af bygning, iført sort jakke med hvidt logo på venstre overarm, sorte handsker, sorte bukser, sorte sko med hvid sål. B er mistænkt for i tidsrummet kl. 16.02-16.06 at have kastet genstande mod politiet i området Bygaden/Seminarievej i Brøndby.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mistænkt i fodbolduro: Mødte selv op hos politiet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mistænkt i fodbolduro: Mødte selv op hos politiet
Vestegnen - 11. februar 2019 kl. 10:28
Af Peter Erlitz
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Vestegnens Politi har nu fået kontakt til to ud af de fire mænd, som blev efterlyst i sidste uge, mistænkt for at deltage i urolighederne i forbindelse med fodboldkampen mellem Brøndby og FCK den 4. november 2018 på Brøndby Stadion.

arrow Læs også: Billeder: Ny efterlysning af fodboldbøller

Manden mødte mandag morgen, den 11. februar op til afhøring hos Vestegnens Politi.

I forvejen fik politiet allerede i sidste uge anholdt en af de fire mistænkte, og dermed mangler politiet »kun« at få kontakt til to mistænkte, hvis billeder og signalement blev offentliggjort i sidste uge.

På nuværende tidspunkt har Vestegnens Politi identificeret og sigtet i alt 13 unge mænd i forbindelse med urolighederne ved fodboldkampen mellem Brøndby og FCK den 4. november 2018 på Brøndby Stadion.

En 23-årig mand sidder fortsat varetægtsfængslet i sagen, og onsdag i sidste uge foretog politiet endnu en anholdelse i sagen, hvor en 22-årig mand er blevet sigtet for flaskekast mod politiet ved flere lejligheder efter fodboldkampen den 4. november 2018.

Torsdag den 7. februar offentliggjorde Vestegnens Politi så overvågningsfoto af fire unge mænd, som er mistænkt for at angribe politiet i forbindelse med fodboldkampen mellem Brøndby IF og FC København den 4. november 2018. Billederne af de unge mænd er taget på Brøndby Stadion og i området omkring Bygaden og Seminarievej i Brøndby.

- I efterforskningen indgår flere billeder, som det kan blive nødvendigt at offentliggøre senere. Vi opfodrer dog de personer som var tilstede i forbindelse med urolighederne, til at melde sig, så vi ikke behøver at offentliggøre deres billede, sagde politikommissær Andreas Mollerup ved den lejlighed.

Vestegnens Politi venter flere anholdelser i den kommende tid, lyder det fra politikommissæren.

- Efterforskningen i disse sager er tidskrævende, men som vi tidligere har meldt ud, så ændrer det ikke på, at vi kommer efter dem der stod bag urolighederne, men alene på hvor lang tid det tager, siger politikommissær Andreas Mollerup.

- Det er tidskrævende, og kræver ihærdighed hos efterforskerne, men vi forventer at kunne identificere en eller to håndfulde yderligere, fortæller politikommissær Andreas Mollerup.

De kan regne med som minimum at blive sigtet for vold mod tjenestemand. Derudover kan der komme yderligere sigtelser, fx i forbindelse med maskering.

Har man oplysninger, kan Vestegnens Politi kontaktes døgnet rundt på telefon 43861448.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?