18. juni 2019
Brøndby-anfører og hæver Eva Bang i aktion. Foto: Vislerphoto
Brøndby-anfører og hæver Eva Bang i aktion. Foto: Vislerphoto
Foto: Frank Visler
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Missede finalen men vandt bronzekampen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Missede finalen men vandt bronzekampen
Vestegnen - 11. februar 2019 kl. 10:21
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Søndag den 10. februar spillede Brøndby Volleyball Klubs volleyligakvinder bronzekamp ved Nordic Club Championship. Det lykkedes ikke for de regerende nordiske mestre at forsvare deres titel, da de om lørdagen tabte til de senere vindere fra arrangørklubben, Engelholm. Metal blev det til alligevel, da de i bronzekampen mødte Oslo, som de i den indledende pulje slog overbevisende 3-0.

Også i bronzekampen blev det en 3-0 sejr og der var ikke noget som tydede på, at skuffelsen fra lørdagens semifinale havde lagt en dæmper på spillelysten og Oslo virkede også opsatte på at få revanche. Langt ind i første sæt så det da også ud til, at Oslo skulle få held med missionen, men som sættet skred frem fik Brøndby bedre og bedre fat og Brøndby kom ud af sættet med en 25-20 gevinst.

Brøndby havde for alvor succes med servepresset i andet sæt. Således var Sarah Corniers serie på otte server, hvoraf to var esser og Deprece Washingtons fire server indeholdende et es, en kraftig årsag til et overbevisende andet sæt på 25-10. Et sæt hvor angrebet også fungerede godt, Deprece Washington toppede med seks vundne angreb, men også Sille Slott Hansen, Autumn Jenkins og Taylor Alexander sørgede for at vinde samtlige angreb der blev serveret for dem af en utroligt velspillende Eva Bang, som efterfølgende modtog prisen som kampens spiller.

I tredje sæt var der godt med gennemtræk i udskiftningsfeltet. Således kom alle spillere i brug, på nær Manuela Johnsen, som var noget slidt efter de foregående tre kampe og derfor fik lov til at forblive på bænken. Anna Sonne Mølck erstattede Taylor Alexander, som nåede at slutte sin deltagelse af med sit syvende angrebspoint og også lige snuppede to point i blokaden, Den unge spiller sørgede for at følge sin langt mere rutinerede holdkammerat, ved at smide et blokadepoint i puljen og efterfølgende presse Oslo med en glimrende serv. Også den velspillende Eva Bang måtte en tur på bænken, men også her blev de gode takter fulgt op af Tajma Muharemovic, som ligeledes gav sine angribere gode muligheder for at angribe og slutte en udbytterig weekend af med 25-19 i tredje sæt og dermed nogle velfortjente bronzemedaljer.

I finalen mødtes Top Volley fra Norge med de svenske mestre fra Engelholm. I den indledende pulje var Top Volley løbet med sejren, men i finalen var Engelholm top motiveret og sikrede sig en overbevisende 3-0 sejr og blev dermed de fuldt fortjente nordiske klubmestre.