18. november 2018
En 48-årig mand fra Brøndby Strand er i Retten i Glostrup blevet idømt ét års fængsel for mishandling af sin kone - mens han var prøveløsladt.
En 48-årig mand fra Brøndby Strand er i Retten i Glostrup blevet idømt ét års fængsel for mishandling af sin kone - mens han var prøveløsladt.
Foto: Bjørn Armbjørn
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mishandlede sin kone under prøveløsladelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mishandlede sin kone under prøveløsladelse
Vestegnen - 13. februar 2018 kl. 11:46
Af Peter Erlitz
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En 48-årig mand fra Brøndby Strand er blevet dømt ét års fængsel for at have mishandlet sin kone - mens han var prøveløsladt efter en dom for vold mod sin kone.

Den 48-årige mand har nægtet sig skyldig.

Den 48-årige mand blev tilbage i august 2016 dømt for mishandling af sin kone. I marts 2017 blev han prøveløsladt, og kort tid efter begyndte han igen at mishandle sin kone - ifølge Retten i Glostrup skete det til dels som repressalier for den tidligere dom, hvor den 48-årige bebrejdede sin kone, at han var kommet uretfærdigt i fængsel.

På trods af mishandlingen turde kvinden ikke anmelde sin mand. Ifølge kvinden truede han med at sende hende tilbage til hendes hjemland, hvor hun ville være henvist til at leve på gaden, fordi familien ikke ville tage imod en fraskilt kvinde.

Volden bestod af slag, blandt andet med flad hånd i ansigtet og hovedet. I et enkelt tilfælde omfattede volden også et kvælertag. Volden fandt sted meget ofte - dagligt eller flere gange om ugen. Da volden mod kvinden fandt sted så hyppigt, har Retten i Glostrup dømt den 48-årige mand fra Brøndby Strand skyldig i mishandling.

Retten i Glostrup fandt det som skærpende omstændighed, at volden blev overværet af parrets søn, der var tre-fire år gammel.

Sagen endte med en dom på ét års fængsel til den 48-årige. I denne straf indgår også den reststraf, som den 48-årige havde tilbage, da han blev prøveløsladt.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk