20. november 2018
Sundhedsminister, Ellen Trane Nørby (V) besøgte Brøndbyernes Idrætsforening for at høre mere om sundhed og fællesskaber.
Sundhedsminister, Ellen Trane Nørby (V) besøgte Brøndbyernes Idrætsforening for at høre mere om sundhed og fællesskaber.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Minister så på sundhed og fællesskaber

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Minister så på sundhed og fællesskaber
Vestegnen - 14. november 2017 kl. 07:10
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mandag talte sundhedsminister, Ellen Trane Nørby (V), med Brøndbyernes Idrætsforening om sundhed og fællesskaber, mens hun overværede fodboldtræning af et hold U14-drenge.

Sundhed i gode fællesskaber og integration var emnerne ved sidelinjen da sundhedsminister, Ellen Trane Nørby (V), mandag besøgte Brøndbyernes IF.

Her overværede hun et hold U14-drenge træne fodbold på Brøndby Stadion, mens hun snakkede med foreningen om, at unges tilknytning til idrætsklubber både har stor sundhedsmæssig og social betydning.

»En sund livsstil starter tidligt og det er tydeligt, at der i Brøndby er stort fokus på at børn og unge ikke bare spiller fodbold for at bevæge sig, men også for at være en del af et fællesskab. Derfor var det enormt fedt at se en flok teenagere give den gas til en træning,« siger Ellen Trane Nørby efter sit besøg.

Det var Venstre kandidat til formandsposten i Region Hovedstaden, Martin Geertsen, som havde inviteret sundhedsministeren ud til Brøndby Stadion. Efter besøget udtalte han:

»Vi skal tidligt sikre at børn og unge får gode vaner. Både så de holder sig sunde og raske, men også for at de har gode venskaber at bygge deres videre tilværelse på.«

I Sundhedsstyrelsens forebyggelsespakke om fysisk aktivitet findes der anbefalinger om blandt andet skolernes samarbejde med foreningslivet.

Regeringen arbejder løbende med at understøtte kommunernes arbejde med at give borgere gode muligheder for at være fysisk aktive gennem hele livet og på den måde forebygge sygdom, bevare funktionsevnen og understøtte god trivsel.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk