3. marts 2021
Landsbyggefonden har afsat 1,5 milliarder kroner til at renovere almennyttige boliger i Brøndby.
Landsbyggefonden har afsat 1,5 milliarder kroner til at renovere almennyttige boliger i Brøndby.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Milliardbeløb til boligrenoveringer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Milliardbeløb til boligrenoveringer
Vestegnen - 22. januar 2021 kl. 06:59

Landsbyggefonden har afsat 1,5 milliarder kroner til at renovere almennyttige boliger i Brøndby. Det kommer ikke mindst mange beboere i Brøndby Strand Parkerne til gode.

Nu er der udsigt til en gennemgribende renovering af de højhuse i Brøndby Strand Parkerne, der bliver stående efter, at fem PCB-ramte højhuse skal nedrives.

Der blive tale om renovering af tage, facader og lejligheder, indretning af tilgængelighedsboliger og generelle vedligeholdelses- og energirenoveringsarbejder.

Det kæmpemæssige renoveringsarbejde kan lade sig gøre, da Landsbyggefonden i slutningen af 2020 meddelte, at de vil bruge 1,5 milliarder kroner i Brøndby.

Forud for forhandlingerne med Landsbyggefonden var boligminister Kaare Dybvad Bek i februar i 2020 inviteret til Brøndby Strand for at se på kvarterets almene boliger. Her blev han blandt andet vist rundt af borgmester Kent Magelund.

- Vi havde en rigtig god snak med boligministeren, da han besøgte os og blev vist rundt i Brøndby Strand Parkerne. Og jeg er utrolig glad på boligselskabernes og Brøndbys vegne over, at det nu har udmøntet sig i en historisk stor støtte fra Landsbyggefonden. Så kan vi få løftet boligmassen, der trænger til renovering og modernisering efter mange år. Det bliver et løft, der kommer både beboerne, området og hele kommunen til gode, siger borgmester i Brøndby, Kent Magelund.

Første skridt i det store renoveringsprojekt er, at der skal findes en rådgiver via EU-udbud.

Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?