19. december 2018
Micki Nielsen er igen kommet på WBC?s rangliste. Foto: Photo Wende
Micki Nielsen er igen kommet på WBC?s rangliste. Foto: Photo Wende
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Micki Nielsen ser fremad: Håber på VM-kamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Micki Nielsen ser fremad: Håber på VM-kamp
Vestegnen - 14. november 2017 kl. 11:25
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den professionelle bokser Micki Nielsen fra Albertslund er vendt tilbage på World Boxing Councils rangliste, oplyser Team Sauerland.

Den danske cruiservægter Micki Nielsen har været suspenderet fra ranglisten, mens WBC undersøgte en påstået doping-overtrædelse, men Albertslund-bokseren er nu genindført på listen som nummer 20.

»Jeg er rigtig glad for, at WBC igen har mig på ranglisten,« siger 24-årige Nielsen.

»Doping-beskyldningerne mod mig har været falske. Jeg ser det her som en frifindelse, at jeg nu anerkendes som uskyldig. Jeg vil nu lægge sagen bag mig og fokusere på min karriere.«

Micki Nielsen var senest i aktion i Schwerin i Tyskland den 27. oktober, hvor han stoppede Taras Oleksiyenko i syvende omgang.

Albertslund-bokseren glæder sig til at komme tilbage til ringen i det nye år, hvor han satser på at arbejde sig frem mod en VM-udfordring.

»Jeg var tilfreds med min præstation i Schwerin. Oleksiyenko var en hård modstander, men jeg fik ham stoppet,« siger Nielsen.

»Jeg ser frem til at bokse igen snart. Jeg vil arbejde hårdt for, at 2018 bliver et stort år for mig. Jeg vil længere op af ranglisten og kæmpe om VM-titlerne,« lyder det fra Albertslund-bokseren.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk