3. marts 2021
Mia Mørkeby samler ind til Børnecancerfonden i forbindelse med Telenor Copenhagen Marathon. Foto: Gitte Vognsen
Mia Mørkeby samler ind til Børnecancerfonden i forbindelse med Telenor Copenhagen Marathon. Foto: Gitte Vognsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mia løber langt for et godt formål

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mia løber langt for et godt formål
Vestegnen - 22. januar 2019 kl. 10:12

Den 42-årige Mia Mørkeby Johnsen er en rutineret maratonløber og triatlet, og hun er klar til at løbe langt til fordel for Børnecancerfonden.

Mia Mørkeby blev dybt berørt af en teaterforestilling:

- Forestillingen »Jeg Løber«, som handler om løber og journalist Anders Legarth, hvis datter dør af kræft, gjorde et stort indtryk på mig. Det er min søster, som har omsat den oprindelige blog til teater, og det har været med til at inspirere mig til at samle ind til Børnecancerfonden ved Telenor Copenhagen Marathon. Det gør jeg, da jeg løber for Fundracers. Det betyder, at jeg har oprettet en privat indsamling, hvor folk kan støtte min indsamling. Pengene går så ubeskåret til Børnecancerfonden, siger Mia Mørkeby Johnsen, der er triatlet i Albertslund Løb og Triathlon - Alot.

Mia Mørkeby Johnsen er en rutineret maratonløber og triatlet, som den 19. maj løber Copenhagen Marathon for ottende gang. En oplevelse hun ser frem til, og som også bliver speciel. Det er nemlig ikke tilfældigt, at det er Telenor Copenhagen Marathon, som danner rammen for Mias indsamling, da Telenor Copenhagen Marathon stiller gratis startnumre til rådighed for Fundracers.

- Jeg gjorde det samme ved Telenor Copenhagen Marathon i 2018, hvor jeg fik indsamlet 8.000 kroner, og jeg håber, at jeg i år kan indsamle minimum 10.000 kroner, og for mig er Telenor Copenhagen Marathon det perfekte sted at gøre det. Jeg elsker den udvikling, løbet har været igennem, hvor hele byen er omdannet til en løbefest, og især stemningen på Nørrebro og Frederiksberg glæder jeg mig til, siger Mia Mørkeby.

42-årige Mia Mørkeby løber sit 14. maraton, når hun den 19. maj 2019 står på startstregen ved Telenor Copenhagen Marathon. Her tager hun de første mange skridt i den bedrift, som gerne skal resultere i en Big Four. En Big Four inkluderer Telenor Copenhagen Marathon, KMD Ironman 70.3 Elsinore, KMD Ironman Copenhagen og Copenhagen Half Marathon, som alle skal gennemføres inden for et kalenderår.

For Mia Mørkeby Johnsen er det en naturlig del af livet, at hun i 2019 laver en Big Four.

- Jeg laver alligevel en halv og en hel Ironman, samt løber et maraton og en halvmaraton i løbet af et kalenderår, så jeg synes, det var oplagt at lave en Big Four, siger hun.

Man kan støtte Mia og Børnecancerfonden her

Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?