26. april 2019
Nu kan der leges og klatres i Rådhusparken i Glostrup. Foto: Sidsel Vinther
Nu kan der leges og klatres i Rådhusparken i Glostrup. Foto: Sidsel Vinther
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mere liv i byen: Leg og klatring

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mere liv i byen: Leg og klatring
Vestegnen - 09. juli 2018 kl. 06:53
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Gå på line, flyv mellem træerne eller hold balancen på rebstiger.

Hen over sommeren bliver Rådhusparken i Glostrup et nyt udflugtsmål for alle, der kan lide at klatre og lege. I samarbejde med Klatreskoven hænger Glostrup Kommune en række lege- og klatrefaciliteter op i træerne, som frit kan benyttes.

Glostrup Kommune ønsker at skabe mere liv i bymidten, blandt andet med aktiviteter, der inviterer til leg og bevægelse. Derfor er der netop blevet hængt en række faciliteter op i Rådhusparken, som mest er for børn mellem 4 og 100 år. Blandt aktiviteterne er blandt andet linedanserliner, faciliteter til simple balanceøvelser og en svævebane, der tidligere har været meget populær på den årlige grønne sundhedsdag i Rådhusparken.

Med de nye midlertidige aktiviteter ønsker Glostrup Kommune at gøre bymidten mere levende, og med legefaciliteterne i Rådhusparken er håbet, at rigtig mange vil gribe chancen for at tage på udflugt med madkurve og picnictæpper og nyde det grønne, mens børnene kan lege i træerne. Med installationen ønsker Glostrup Kommune også at invitere daginstitutionerne til at benytte Rådhusparken til dagsudflugter, der på den måde bliver fulde af sjov, leg og bevægelse.

Legefaciliteterne opstilles i samarbejde med Klatreskoven, som til dagligt kan opleves i Egeparken.