16. december 2017
Nils Bubandt er fra 2016-2017 tilknyttet ARKEN som gæsteprofessor, støttet af Kulturministeriets Forskningsmidler. Foto: ARKEN
Nils Bubandt er fra 2016-2017 tilknyttet ARKEN som gæsteprofessor, støttet af Kulturministeriets Forskningsmidler. Foto: ARKEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mennesket sætter massivt aftryk på kloden: Det får konsekvenser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mennesket sætter massivt aftryk på kloden: Det får konsekvenser
Vestegnen - 18. juni 2017 kl. 11:42
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

»Det tidspunkt, hvor vi er ved at erkende, at vi er i gang med at ødelægge den jord, vi kender, er også det tidspunkt, hvor vi er ved at erkende, hvor utrolig fantastisk den jord er«.

Ordene er Nils Bubandts. Han er til daglig en del af forskningsnetværket Aarhus University Research on the Anthropocene. Her undersøger han sammen med biologer og filosoffer konsekvenserne af at leve i en antropocæn tidsalder, hvor menneskets aftryk på kloden er blevet så massivt, at det i fremtiden vil kunne aflæses i jordens lag.

Onsdag den 21. juni kl. 17.30 gæster Nils Bubandt ARKEN og fortæller om sin forskning, og om hvordan det antropocæne kalder på en ny menneske- og naturforståelse. Foredraget sker i forbindelse med den aktuelle sommerudstilling NATUR/RETUR, der sætter fokus på forholdet mellem menneske og natur.

Det er gratis for gæster med entré til museet og kræver ingen tilmelding. Pladser fordeles efter først til mølle-princippet.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk