26. november 2020
PD Kim Christiansen  i skjorte 3000x2000
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Markant corona-patruljering

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Markant corona-patruljering
Vestegnen - 30. oktober 2020 kl. 15:22
Af Peter Erlitz

I lyset af den stigende corona-smitte på Vestegnen og de seneste restriktioner, vil Vestegnens Politi også i den kommende weekend være markant til stede i hele kredsen.

arrow Læs også: Dagens nye Corona-tal: Flere smittede og færre indlagte

Den stigende smitte har ført til yderligere tiltag for at bremse smitten, blandt andet krav om øget brug af mundbind ligesom forsamlingsforbuddet er nedsat til 10 personer.

I weekenden vil håndhævelsen af de nye restriktioner have markant fokus fra de særlige Covid-patruljer hos Vestegnens Politi, som vil føre tilsyn og kontrol i alle kredsens kommuner.

Der vil være særligt fokus på butikscentre, restauranter og steder hvor mange mennesker normalt mødes.

Siden marts har Vestegnens Politi gennemført tæt på 13.000 tilsyn.

- Vi fortsætter indsatsen og har også et særligt og målrettet fokus på de kommuner, hvor smittetrykket er størst. Vi er i et tæt og godt samarbejde med vores kommuner, som lige nu udfører en massiv og målrettet indsats, siger politidirektør Kim Christiansen fra Vestegnens Politi.

Hold fast – også til Halloween

I morgen er det som bekendt Halloween. Her vil der normalt være mange, der går rundt i nabolaget fra dør til dør og samler slik ind.

I år opfordrer sundhedsmyndighederne dog til, at man afstår fra dette, og anbefaler i stedet, at man kun samles nogle stykker, som i forvejen ser hinanden ofte.

Sundhedsmyndighederne fraråder således fakkeloptog og slikindsamling fra dør til dør, da det er aktiviteter, der øger smitterisikoen.

- Det er en opfordring, som vi fra politiets side bakker op omkring, Det er afgørende, at vi alle tager ansvar for at begrænse smittespredningen. Det er en fælles opgave og et fælles ansvar, og vi kan kun lykkes med det, hvis vi er fælles om det. Vi oplever, at langt de fleste følger myndighedernes anbefalinger - men vi er også klar til at håndtere sagerne i forhold til de enkelte, der ikke følger reglerne, siger politidirektøren.

arrow Politi i storcenter: Husk nu mundbind, når du handler
12. november 2020 kl. 16:38 Opdateret: kl. 16:38
arrow Opretter nyt teststed: Skal teste 5000 om dagen
07. november 2020 kl. 10:56 Opdateret: kl. 10:56
Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?