13. august 2020
En 40-årig mand er varetægtsfængslet i tre uger, mistænkt for grov vold i en lejlighed i Rødovre natten til onsdag.
En 40-årig mand er varetægtsfængslet i tre uger, mistænkt for grov vold i en lejlighed i Rødovre natten til onsdag.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mand slået i hovedet: 40-årig fængslet for grov vold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mand slået i hovedet: 40-årig fængslet for grov vold
Vestegnen - 25. marts 2020 kl. 19:52
Af Peter Erlitz
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det gik hårdt for sig i en lejlighed i Rødovre natten til onsdag. En mand blev i ambulance bragt på hospitalet, stærkt blødende fra en flænge i hovedet.

Vestegnens Politi blev også tilkaldt, og kort efter blev en 40-årig mand anholdt og sigtet for grov vold. Den 40-årige er mistænkt for at have slået den jævnaldrende mand i hovedet med kolben på et jagtgevær. De to mænd kender hinanden, og hændelsen er angiveligt sket i forbindelse med et drikkelag.

I forbindelse med politiets undersøgelser i ofrets lejlighed, blev der fundet et jagtgevær, der var knækket over i to dele, samt tilhørende ammunition. Den 40-årige havde en patron på sig, da han blev anholdt.

Der er stærkt divergerende forklaringer på, hvad der egentlig skete i lejligheden i Rødovre.

Anklagemyndigheden ved Vestegnens Politi fremstillede onsdag den 40-årige mand i grundlovsforhør med krav om varetægtsfængsling. Her nægtede han sig skyldig i at have slået den jævnaldrende mand, og den 40-årige nægtede også, at det var hans jagtgevær. Den 40-årige forklarede, at skaderne på den anden mand formentlig var kommet fordi han var faldet - men at han ikke havde set det ske. At han havde en patron i lommen, da han blev anholdt, skyldtes at han bare havde taget den i lejligheden, da han gik.

Retten i Glostrup bestemte dog, at der var en bestyrket mistanke om, at den 40-årige havde begået grov vold, og en bestyrket mistanke om våbenbesiddelse, og den 40-årige blev varetægtsfængslet foreløbig frem til den 15. april.

Vestegnens Politi skal nu fortsætte efterforskningen for at opklare de nærmere omstændigheder.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?