22. april 2019
Vestegnens Politi har sigtet en mand fra Rødovre for svindel med lejlighed.
Vestegnens Politi har sigtet en mand fra Rødovre for svindel med lejlighed.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mand sigtet for svindel med udlejning af lejlighed: Kan have snydt for 300.000

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mand sigtet for svindel med udlejning af lejlighed: Kan have snydt for 300.000
Opdateret 12. oktober 2018 kl. 11:24
Vestegnen - 12. oktober 2018 kl. 10:35
Af Peter Erlitz
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Vestegnens Politi har sigtet en mand i midten af 30'erne fra Rødovre, for at have modtaget depositum fra en række personer for den samme lejlighed i Rødovre.

Personerne var stillet i udsigt, at de kunne overtage lejligheden og var ikke klar over, at også andre var blevet stillet samme lejlighed i udsigt.

Manden er sigtet efter straffelovens paragraffer om at skaffe sig selv eller andre uberettiget vinding, ved retsstridig at have fremkaldt og udnyttet en vildfarelse hos de personer der har indbetalt depositum.

- Vi mistænker manden for i alt otte forhold af svindel til samlet over 300.000 kroner. Nu pågår efterforskningen og jeg kan ikke afvise, at der kommer flere forhold til, siger politikommissær Lars Krogsgaard, som leder afdelingen for økonomisk kriminalitet under Vestegnens Politi.

Omdrejningspunktet er en lejlighed på Tårnvej i Rødovre, som manden lejede af boligselskabet DAB - og som i øvrigt var opsagt. På en lejeboligportal annoncerede manden med, at lejligheden kunne lejes - mod et depositum på cirka 40.000 kroner. Det fik flere til at henvende sig og indbetale pengene. De blev dog snydt - alene af den grund, at manden slet ikke havde mulighed for at udleje en DAB-lejlighed.

Politikommissær Lars Krogsgaard fortæller, at de otte forhold, som manden nu er sigtet for, er sket i en kort periode fra den 24. september og frem til den 1. oktober.

Hvis nogen er blevet snydt, og ikke har anmeldt det, så vil Vestegnens Politi gerne kontaktes.

- Nu har vi sigtet manden og er gået i gang med en efterforskning, blandt andet er vi i gang med at følge pengesporet, siger politikommissær Lars Krogsgaard.