2. august 2021
Vestegnens Politi i Ishøj Bycenter kort efter overfaldet. Nu har efterforskningen ført til anholdelse og varetægtsfængsling af en 21-årig mand.
Vestegnens Politi i Ishøj Bycenter kort efter overfaldet. Nu har efterforskningen ført til anholdelse og varetægtsfængsling af en 21-årig mand.
Foto: Presse-fotos.dk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mand overfaldet med hammer: Så langt er politiet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mand overfaldet med hammer: Så langt er politiet
Vestegnen - 24. juni 2021 kl. 16:52
Af Peter Erlitz

Mandag den 26. april ved 14.20-tiden blev en yngre mand overfaldet i Ishøj Bycenter, og torsdag er en 21-årig mand blevet varetægtsfængslet i sagen, mistænkt for sammen med tre andre at have udsat den yngre mand for legemsangreb af særlig rå, brutal eller farlig karakter.

Den yngre mand blev ved overfaldet slået med en hammer, slået med knytnæver og sparket. Efterforskningen hos Vestegnens Politi peger på, at der var fire gerningsmænd til overfaldet.

Status i sagen er, at anklagemyndigheden har rejst tiltale mod fire yngre mænd. En af dem har allerede noget tid siddet varetægtsfængslet. En anden, som politiet kender identiteten på, er fortsat eftersøgt. Og en tredje er blevet tiltalt, men der har ikke været grundlag for en varetægtsfængsling.

Den fjerde mistænkte, den 21-årige mand, blev anholdt af Vestegnens Politi onsdag aften i forbindelse med efterforskningen af overfaldet. Han blev torsdag i Retten i Glostrup varetægtsfængslet frem til november, hvor sagen skal behandles i retten. Han erkender sig delvis skyldig, men nægter sig skyldig i grov vold.

Overfaldet på den yngre mand var så voldsomt, at han efterfølgende måtte på skadestuen til behandling.

Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?