6. april 2020
Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mand med rød hue efterlyst for voldtægtsforsøg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mand med rød hue efterlyst for voldtægtsforsøg
Opdateret 04. december 2019 kl. 13:52
Vestegnen - 03. december 2019 kl. 10:36
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Opdatering: En mand har meldt sig til politiet og er nu mistænkt i sagen. Derfor er overvågningsbillederne nu fjernet fra artiklen.

Vestegnens Politi offentliggør overvågningsbilleder af en mand, der mistænkes for at forsøge at voldtage en 40-årig kvinde ved Rødovre Station natten til lørdag.

arrow Læs også: En ny festkultur: Unge laver film

Klokken 03.11 lørdag den 30. november modtog Vestegnens Politi en anmeldelse om forsøg på voldtægt ved Rødovre Station på Damhus Boulevard i Rødovre.

En 40-årig kvinde var blev lagt ned på jorden og befølt af en gerningsmand. Overfaldet blev stoppet, da kvindens kæreste kom til stedet, hvilket fik gerningsmanden til at flygte i ukendt retning.

Overfaldsmanden beskrives således:

A: mand, dansk, cirka 35 år gammel, cirka 185-190 centimeter høj, almindelig af bygning, rødblond kort skæg. Han var iført en mørk jakke og rødlig hue med gult mærke.

- Der er tale om et usædvanligt groft overfald. Heldigvis er de overvågningsbilleder vi har i sagen, relativt tydelige. Vi håber derfor på, at offentligheden kan hjælpe os med at identificere gerningsmanden, siger leder af overgrebssektionen Rikke Thestrup.

Kan du genkende manden eller har du øvrige oplysninger i sagen, kan Vestegnens Politi kontaktes hele døgnet på 43 86 14 48.