24. juli 2019
Nu starter en madklub for mandlige seniorer i Brøndby.
Nu starter en madklub for mandlige seniorer i Brøndby.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mænd får en madklub

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mænd får en madklub
Vestegnen - 19. februar 2019 kl. 11:23
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mænds Mødesteder i Brøndby har som noget nyt indgået et samarbejde med Pensionisthusene i Brøndby om at starte en madklub for mandlige seniorer i Møllehuset i Brøndbyvester.

arrow Læs også: Mødestedet er et projekt i sig selv

Mænds Mødesteder holder normalt til i deres eget hus i Brøndby Strand, hvor de laver mange forskellige aktiviteter, som fx sport, petanque og madlavning. Og netop madlavningen er en af de aktiviteter som mændene er allergladest for.

- Vi får nogle gode snakke over madlavningen mand til mand. Samtidig får vi masser ny inspiration til madlavningen derhjemme og så har man jo noget at overraske konen, kæresten eller gæsterne med, fortæller Bent, der er frivillig i Mænds Mødesteder.

Derfor er han glad for samarbejdet med Pensionisthusene om etableringen af en madklub i Brøndby, som giver endnu flere mænd mulighed for at deltage.

- Man behøver ikke være god til at lave mad eller finde på retter, alt det finder vi ud af i fællesskab. Vi betaler hver 50 kroner pr. gang til den mad, vi laver og så skiftes vi til at købe ind - det fungerer godt, forklarer Bent, som glæder sig til at byde en ny gruppe mænd velkommen i den nye madklub i Brøndbyvester.

Det første måltid mad tilberedes i Møllehuset den 26. marts. Interesserede kan tilmelde sig hos Camilla Westerback på telefon 40148974 eller mail: camwe@brondby.dk

arrow Mændene har fundet deres mødested
13. september 2018 kl. 11:19 Opdateret: kl. 11:19
arrow Stor sundhedspris til usædvanligt mandeprojekt
01. december 2016 kl. 12:43 Opdateret: kl. 12:43
arrow Åbent hus hos Mænds Mødesteder
13. juni 2016 kl. 14:39 Opdateret: kl. 12:47