6. august 2020
Home Glostrup Brøndby og Albertslund får tre nye indehavere pr. 1. november. Thomas, Kasper og Chris vil slå et slag for Vestegnen.
Home Glostrup Brøndby og Albertslund får tre nye indehavere pr. 1. november. Thomas, Kasper og Chris vil slå et slag for Vestegnen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mæglere vil slå et slag for Vestegnen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mæglere vil slå et slag for Vestegnen
Vestegnen - 08. oktober 2019 kl. 10:45
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er et allerede godt sammentømret og slagkraftigt trekløver, der fra 1. november skal drive Home-butikken på Hovedvejen 126 i Glostrup.

Thomas Nobel, Kasper Velbæk og Chris Oxholm kender hinanden som tidligere kolleger gennem flere år, og nu finder de sammen igen som indehavere af Home Glostrup Brøndby og Albertslund. Og slagkraften er bogstavelig, da to ud af de tre kender til muay thai, thaiboksning, fra det lokale kampsportscenter Mikenta i Albertslund.

Nu er de klar til kamp for boligejerne i området - med fredelige midler - og hjælpe folk godt hjem.

Ejendomsmægler Thomas Nobel, 47 år, er den ældste i trekløveret, og han kommer uden de to andres kampsportstræning, men med en bred erfaring inden for ejendomsmægler- og forsikringsbranchen. Thomas Nobel har arbejdet i tre andre ejendomsmæglerkæder tidligere - blandt andet som indehaver.

- Jeg tror på rettidig omhu, ordentlighed, flittighed, ejerskab og mod til at gøre det perfekte arbejde for mine kunder, siger Thomas Nobel, der medbringer et kæmpe professionelt og personligt netværk.

Også Chris Oxholm har mæglerbranche-blodet flydende i årerne.

- Jeg er jo ikke heller ikke helt ny i mægleruniverset, siger Chris Oxholm, 39 år, der startede som trainee og arbejdede sig hele vejen op til daglig leder i en ejendomsmæglerforretning med stor succes, inden han tog et sving på karrierevejen.

Nu er han tilbage, hvor karrieren startede - og i øvrigt også retur til Vestegnen, hvor han er vokset op og ligeledes bor igen.

- Som det gamle ordsprog siger: Du kan flytte drengen fra Vestegnen, men aldrig flytte Vestegnen fra drengen, siger han med et smil.

Trekløveret kommer også med fælles erfaring fra forsikrings- og pensionsverdenen, og det ser de også som en fordel for kunderne.

- Fordelen er, at jeg har et endnu større overblik over nogle af de vigtigste ting i folks hverdag, deres boligsituation og deres generelle sikkerhed omkring livsforsikringer, sundhedsforsikringer, ejerskifte etc., siger Chris Oxholm.

Det tredje kløverblad, 33-årige Kasper Velbæk, har også har stor erfaring med ledelse, salg og rådgivning. Også han er godt forankret på Vestegnen gennem sin opvækst.

Kundeoplevelsen ligger trekløveret meget på sinde.

- At man føler sig godt behandlet, det er noget, alle husker efter handlen, siger Chris Oxholm.

- Det er store og vigtige beslutninger, det drejer sig om - som hvor du skal bo de næste mange år. Vi har alle meget fokus på et højt serviceniveau, og jeg håber, vi kan skabe en god personlig kontakt til vores kunder og give dem en ekstraordinær oplevelse, siger Kasper Velbæk, der ikke blot kommer 'home' men også hjem til Danmark efter at have rejst i verden og boet med sammen med kæresten i Thailand gennem en længere periode.

For de tre venner er det en gammel drøm, som nu går i opfyldelse - at få en ejendomsmæglerforretning sammen. De er klar til at åbne døren til Vestegnen, hvor de tager over efter Anne Crone.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?