7. marts 2021
Teater Vestvolden i Hvidovre må udskyde Danmarkspremieren på forestillingen »Christiane F. - Vi børn fra Bahnhof Zoo«. Foto: Søren Meisner
Teater Vestvolden i Hvidovre må udskyde Danmarkspremieren på forestillingen »Christiane F. - Vi børn fra Bahnhof Zoo«. Foto: Søren Meisner
Foto: Søren Meisner
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Må udskyde Danmarkspremiere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Må udskyde Danmarkspremiere
Vestegnen - 19. februar 2021 kl. 18:05

Forestillingen »Christiane F. - Vi børn fra Bahnhof Zoo« skulle have haft Danmarkspremiere den 28. februar på Teater Vestvolden i Hvidovre, men teatret har besluttet at udskyde premieren på ubestemt tid som følge af myndighedernes restriktioner, der fortsat holder landets teatre lukkede.

Teaterchef Stephan Pollner forsikrer, at forestillingen nok skal få premiere på Teater Vestvolden.

- Vi er i fuld gang med arbejdet med forestillingen. Skuespillere, instruktør, scenograf og alle omkring produktionen knokler i de her dage i døgndrift, så selv om vi udskyder premieren, så skal forestillingen nok stå klar til publikum, så snart vi får mulighed for igen at rulle den røde løber ud, siger Stephan Pollner.

Forestillingen Christiane F. - Vi børn fra Bahnhof Zoo, er baseret på den autentiske historie om Christiane Felscherinow, der som kun 12-årig begyndte at ryge hash sammen med andre unge fra den lokale ungdomsklub i Berlin. Året efter er hun stiknarkoman og afhængig af heroin. Hun er endt i det hårde narkomiljø og må skaffe penge til sit voksende misbrug som gadeprostitueret.

Christiane F. fortalte sin livshistorie i bogen »Wir Kinder Vom Bahnhof Zoo«, der udkom i 1979, og straks blev en bestseller. En filmversion fulgte i 1981 med musik af David Bowie.

Det er første gang, at historien om Christiane F. bliver til en dansk teaterforestilling. Skuespillerne Line Ene Øster Bendsen, Lise Lauenblad og Charlotte Fich spille alle rollerne i Teater Vestvoldens nyfortolkede teaterversion, som altså må vente lidt endnu med at få sin længe ventede Danmarkspremiere.

Man kan holde øje med den nye premieredato på www.teatervestvolden.dk

Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?