20. oktober 2019
Her er de første studenter på Sydkysten Gymnasium i Ishøj. Fra venstre er det Sa?Ad Tipu Kamil (htx), Louise Løgstrup Johannesen (hhx), Julie Elise Jensen (eux), Siham Karroum (stx) og Zakaria Aladeen Sadaa (htx).
Her er de første studenter på Sydkysten Gymnasium i Ishøj. Fra venstre er det Sa?Ad Tipu Kamil (htx), Louise Løgstrup Johannesen (hhx), Julie Elise Jensen (eux), Siham Karroum (stx) og Zakaria Aladeen Sadaa (htx).
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Louise blev første student: Helt fantastisk følelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Louise blev første student: Helt fantastisk følelse
Vestegnen - 24. juni 2019 kl. 17:37
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er ofte en fordel, at man synes, det er sjovt, når man skal bruge lang tid på noget.

Bare spørg Louise Løgstrup Johannesen. Mandag blev hun årets første hhx-student fra Next Sydkysten Gymnasium i Ishøj, efter tre gode år, hvor valg af rette gymnasie- og studieretning var udslagsgivende for et godt resultat.

- Da jeg startede med gymnasiet, havde jeg ikke regnet med, at jeg tre år senere ville stå med et snit på 9,6, fortæller Louise Løgstrup Johannesen og fortsætter:

- Jeg har ramt min hylde. Mine hovedfag afsætning og virksomhedsøkonomi var det helt rigtige for mig. Derfor har jeg knoklet ekstra på.

Louises sidste eksamen var samtidshistorie, hvor hun fik et tilfredsstillende 7-tal, og derudover har hun været oppe i yderligere én mundtlig eksamen - kulturforståelse, hvor hun fik 12.

- Det er en helt fantastisk følelse at være færdig. Jeg er lettet og glad. Det kan nærmest ikke beskrives, hvor glad jeg er, siger Louise Løgstrup Johannesen.

Til dagligt bor hun i Hvidovre, men alligevel har hun valgt at tage turen til Ishøj hver morgen, fordi Sydkysten Gymnasium var det sted, der appellerede mest til hende, da hun skulle vælge gymnasium. Og det valg har hun bestemt ikke fortrudt.

- Jeg har været rigtig glad for at gå på Sydkysten Gymnasium. Vores klasse har været super social, og lærerne har været fantastiske. Især siden 2.g har det været mega godt. Sydkysten Gymnasium er et dejligt sted at være, og jeg har aldrig haft en morgen, hvor jeg ikke gad tage af sted, fortæller Louise.

Bankverdenen venter
Snart venter en ny hverdag, når hun skal arbejde fuld tid med pension i Nordea.

Derefter skal hun læse videre, og det eneste, hun er sikker på, er, at hun vil holde fast i tal og de fag, hun har haft så gode erfaringer med på Sydkysten Gymnasium.

- Jeg ved endnu ikke, om jeg skal have en elevplads i en bank, eller om jeg skal ind og læse finansøkonom, siger hun og fortæller videre:

- Jeg vil gerne have kundekontakt, og samtidig arbejde med tal og kunne nørkle med det. Jeg tror, at bankverdenen er et sted, hvor jeg både kan have kontakt med mennesker og arbejde med tal.

Men inden det når så langt, skal hun fejre studenterhuen med både familie og venner. Og fredag kommer den ultimative forløsning, når hun både fylder 20 år og skal på vogntur.

Ud over den første hhx-student, kunne Sydkysten Gymnasium mandag også fejre de første htx-studenter Sa'Ad Tipu Kamil og Zakaria Aladeen Sadaa, den første stx-student Siham Karroum og den første eux-student Julie Elise Jensen.