15. juli 2020
Gospelkoret IceGlory øver op til koncerten med Jakob Illeborg.
Gospelkoret IceGlory øver op til koncerten med Jakob Illeborg.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lokalt kor bakker op

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokalt kor bakker op
Vestegnen - 15. oktober 2019 kl. 12:22
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Jakob Illeborg koncert? Men er det ikke ham tv-værten fra Kontant? Og jo, det er det lige præcis! Jakob Illeborg er nemlig også komponist og musiker. Faktisk havde han en musikalsk karriere i London med bandet Warwick Avenue i 00-erne.

Nu er han tilbage på den danske musikscene med sit første soloalbum. Med på albummet er et dygtigt gospelkor fra London, men de er jo ikke sådan lige at få med på tourné i Danmark. Så hvad gør man så? Heldigvis er Jakob Illeborg en opfindsom mand, så hele vejen rundt i landet, har han knyttet lokale kor til sine koncerter.

Når der er koncert i Kulturium i Ishøj 25. oktober, er det derfor gospelkoret IceGlory, der medvirker som backing. Der øves for tiden koncentreret i Vejleå Kirke, så koret kan blive klar på udfordringen. Formand i IceGlory, Anne Meldgaard, fortæller.

- Vi blev positivt overraskede over Jakobs opkald og forespørgsel. Backing på noget der minder om rockmusik - det har vi ikke prøvet før. Men selvfølgelig sagde vi ja. Vi forsøger altid at komme ud og opleve ting sammen i koret, få prøvet os selv af og ha' det sjovt. Det er jeg sikker på, at vi også får 25. oktober til koncerten, siger hun.

Koret har fået noder og indspilninger af sangene tidligere på sæsonen, men må vente til dagen med at øve med band og artist.

- Det gir' lidt sommerfugle i maven, men vi synger af lyst og kærlighed til musik, og Jakobs musik er skøn, så det skal nok blive fint, siger Anne Meldgaard.

Hvis man ikke har mulighed for at komme til koncerten 25. oktober i Kulturium i Ishøj, så kan man høre IceGlory ved en koncert i Vejleå Kirke, tirsdag 10. december kl. 19.00, hvor der er gratis adgang.

Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?