9. juli 2020
Chanel charmerede Maxi Zoo?s jury, og den fløj til tops og vandt den årlige fotokonkurrence. Foto: Susanne Hollen
Chanel charmerede Maxi Zoo?s jury, og den fløj til tops og vandt den årlige fotokonkurrence. Foto: Susanne Hollen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lokal papegøje bliver kalendermodel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokal papegøje bliver kalendermodel
Vestegnen - 19. november 2019 kl. 15:44
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Supermodeller er de modeller, der har bredest mulig appel og noget helt særligt, den udefinerbare stjernekvalitet.

Nu har Hvidovre angiveligt fået sin helt egen variant af slagsen. Det melder i hvert fald Maxi Zoo, der proklamerer, at Hvidovre har fået en ny supermodel. Dyrehandlerkæden har nemlig kåret papegøjen Chanel fra Hvidovre som vinder af Maxi Zoo's årlige fotokonkurrence, og den lokale papegøje vil derfor komme til at forskønne én af siderne i kalenderen for det kommende år.

Flere hundrede bedårende kæledyr deltog i udvælgelsen, men det blev altså Chanel fra Hvidovre, som med sin flotte grønne farve smeltede alles hjerter.

Mange håbefulde dyreejere har i løbet af efteråret indsendt billeder af deres bedårende kæledyr i håbet om at få dem med i Maxi Zoo's limited edition årskalender. Maxi Zoo har nemlig været på udkig efter 36 uimodståelige kæledyr, som kunne forskønne dette års kalender. Juryen kunne simpelthen ikke stå for papegøjen Chanel fra Hvidovre.

Forkæles med smoothies

Chanels ejer, Susanne Hollenbo, er stolt over, at hendes kæledyr er Hvidovres nye supermodel, selvom det selvfølgelig ikke kommer som en overraskelse for den glade papegøjemor. Papegøjen Chanel bliver da også ekstra forkælet disse dage med smoothies, som Chanel elsker at drikke, ligesom dagene efter den flotte offentliggørelse har budt på lidt flere rideture på familiens hest, der er Chanels yndlingsaktivitet.

Man kan se Chanel og de andre heldige vindere i Maxi Zoo's kalender for 2020, der fås gratis i Maxi Zoo Valby fra december.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?