7. marts 2021
Solnedgang fra »de varme lande«.
Solnedgang fra »de varme lande«.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Livet på Vestegnen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Livet på Vestegnen
Vestegnen - 13. august 2015 kl. 17:25
Af Www.Birgitte-B.Dk

Birgitte blogger om livet på Vestegnen.

Jeg håber, I derude har haft en dejlig ferie. Hvis du stadig har ferie eller først skal i gang med at holde den nu, så vil jeg bare sige: Jeg er ret så misundelig. Her er tre ugers brugt ferie billigt til salg, trods den har været rigtig god, afslappende og afholdt i selskab med familie.

arrow Læs også: Livet på Vestegnen: Hold kontakten

Trods det meget blandede - og overvejende halv-skidte - sommervejr her på Vestegnen, så har I forhåbentligt også alligevel nydt at holde fri og slappe af. Jeg selv har været så heldig, at jeg har været en uge afsted til varme Grækenland, hvor solen skinnede fra en blå himmel og termometeret viste 32 grader de fleste dage. Så var det faktisk lidt en befrielse at komme hjem til Vestegnen med 20 grader og skyer. Jeg er simpelthen ikke god til de så høje temperaturer.

I sommertiden hjemme på Vestegnen er de udendørs svømmebade og strandene blevet flittigt brugt - i hvert fald de dage, hvor sommervejret trods alt har brudt igennem (eller måske var det bare de dage, hvor jeg var afsted). Personligt har jeg også nydt de mange forskellige arrangementer, der har været i området. Vi har nemlig haft glæde af en masse besøgende - folk fra udlandet og resten af Danmark. Hele Vestegnen har sommeren igennem summet af forskellige aktiviteter. Sommeren begyndte jo faktisk med flot vejr og en omgang Garder VM og DM. Det betød masser af musik, flotte kostumer og deltagere fra hele verden i vores område. Og her for ganske nylig, var der f.eks. fyldt op med fodbold-drenge og piger til diverse turneringer.

Det har været sjovt at gå i de lokale shopping centre eller det lokale supermarked og høre en masse forskellige dialekter. En gåtur gennem byen har også budt på både udenlandske turister og familier fra Jylland. Flere gange har jeg stødt på udenlandske turister, som var på Vestegnen. Alt sammen noget der giver kulør på hverdagen. At møde disse turister, give en hjælpende hånd med at finde vej eller en snak, og lære noget om deres syn på Vestegnen er lidt en oplevelse - og et frisk pust.

Sommeren - og agurketiden - er ved at være slut. Superligaen er begyndt igen med alle dens glæder (og sorger), skolebørnene er tilbage i klasseværelserne og vejene er så småt begyndt at blive fyldt op igen med morgentrafik. Hverdagen er for alvor ved at sætte ind og faktisk så glæder jeg mig. Glæder mig til et forhåbentlig langt, varmt og solrigt efterår og til at skrive om nye emner her i avisen. Jeg byder hverdagen 'goddag og velkommen' - og håber I derude følger med.

arrow Livet på Vestegnen: Hvad tør vi tro på i 2021?
10. januar 2021 kl. 06:53 Opdateret: kl. 15:39
arrow Livet på Vestegnen: Så blev det efterår
18. oktober 2020 kl. 06:33 Opdateret: kl. 07:52
arrow Livet på Vestegnen: Det roder
06. september 2020 kl. 06:53 Opdateret: kl. 16:57
Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?