24. september 2021
Der er rigtig mange kulturhuse og biblioteker på Vestegnen - som her kulturhuset Brønden.
Der er rigtig mange kulturhuse og biblioteker på Vestegnen - som her kulturhuset Brønden.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Livet på Vestegnen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Livet på Vestegnen
Opdateret 21. november 2014 kl. 10:03
Vestegnen - 21. november 2014 kl. 09:51
Af Bb2605.Blogspot.Dk

Birgitte blogger om livet på Vestegnen.

Som tidligere nævnt her i avisen, har jeg i en periode arbejdet i centrum af København og via der og gennem mit nuværende arbejde, mødt en del københavnere. De holder af at bo i København af flere forskellige grunde, men én af de grunde, der går igen, er argumentet om, at der altid er noget at lave i hovedstaden. Man bor jo lige midt i det hele og det er aldrig kedeligt. Der er aldrig en dag i København, hvor man ikke kan finde et tilbud om et kulturelt arrangement.

arrow Læs også: Livet på Vestegnen: Hold den gode tone

Jeg kender også en del mennesker, der bor på Vestegnen, der synes, at det med at gå til en koncert eller i biografen, er noget, som skal ske »inde i storbyen« (København). Det er en begivenhed, som man kører langt for og som er noget specielt. Fordi nu skal man have noget kultur og opleve noget.

Derfor vil jeg gerne slå et slag for vores eget lille smørhul. Søger du på Google med ordene »kultur på Vestegnen« tror jeg, at selv de fleste københavnere vil blive overraskede over det store og meget varierede udbud af aktiviteter. Der findes flere gode hjemmesider, hvor du kan dykke ned i de mange kulturtilbud og bare vælge frit efter humør og tid.

Der er nemlig masser af kultur på Vestegnen! Vi har rigtig mange biblioteker og kulturhuse, biografer og museer (... gør selv listen færdig). Der findes forskellige apps til mobilen, så du altid kan finde et arrangement, en udstilling eller en koncert, der passer lige dig. Dertil kommer alle de steder, som du med lethed kan tage dine børn med til. Børn i alle aldre, som kan tages med til f.eks. teater, på museum, til skulpturdag på stranden eller kulturuge osv.

Personligt elsker jeg, at jeg ikke skal bevæge mig så langt væk, når jeg skal i biografen eller på museum. F.eks. ligger mit lokale bibliotek lige rundt om hjørnet fra hvor jeg boede før og har forsynet mine unger og jeg med en masse gode teateroplevelser, da de var mindre. Nærhedsprincippet, som jeg jo elsker, gjorde det virkelig mere overskueligt at slæbe mine børn rundt til diverse ting, da de var små størrelser.

Har du endnu ikke prøvet, vil jeg opfordre/udfordre dig til at bruge det lokale næste gang du skal se en udstilling, i biografen eller til koncert. Det er jo her, midt i kulturen, at vi møder hinanden og her, vi er sammen. I vores eget lille smørhul. Det er faktisk lige så godt, som at tage »ind til storbyen« - og hvem ved, måske vi ses derude?!!

arrow Livet på Vestegnen: Er du fan af hjemmearbejde?
21. april 2021 kl. 18:07 Opdateret: kl. 17:52
arrow Livet på Vestegnen: Jeg savner min hverdag
13. marts 2021 kl. 06:53 Opdateret: kl. 07:01
arrow Livet på Vestegnen: Hold kontakten
07. februar 2021 kl. 06:53 Opdateret: kl. 13:31
Stemmer du til kommunalvalget i år?