3. december 2020
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Livet på Vestegnen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Livet på Vestegnen

Birgitte blogger om livet på Vestegnen.

Opdateret 29. august 2014 kl. 14:01
Vestegnen - 13. august 2014 kl. 13:52
Af Bb2605.Blogspot.Dk

Jeg holder ferie på Vestegnen i år. Ja faktisk holder jeg ferie, mens du sidder og læser avisen. Jeg holder nemlig 2 x 1 uge hjemme og det er faktisk ikke så tosset endda. Der er jo rigtig mange gode steder på Vestegnen, når det kommer til oplevelser, ude- og indeliv og ferieaktiviteter.

arrow Læs også: Livet på Vestegnen: Så blev det efterår

Stranden er en af mine favoritter, når jeg holder ferie hjemme. Det er nemlig nogle gode strande her på Vestegnen. En del af dem har blå flag, men jeg synes generelt de alle er gode. Personligt bruger jeg dog helst Brøndby og Ishøj Strand, mest fordi de begge er i cykelafstand fra hvor jeg bor. Og når man som jeg har boet på Vestegnen hele sit liv, så er stranden en naturlig del af ens opvækst, og jeg har da også brugt en god del timer med solbadning og vandleg på strandene i løbet af min barndom og ungdom.

Med alderen kommer dog mageligheden og andre særheder. Og derfor er jeg nu egentlig slet ikke et strand-menneske mere. Mest fordi jeg ikke solbader - jeg kan simpelthen ikke holde varmen ud. Jeg bliver alt for varm. Og jeg bliver meget nemt skoldet. Jeg bliver også utilpas, hvis jeg ikke kan få skygge osv. Og stranden er ikke fed, fordi jeg ikke bader. Vandet er for koldt. Der er for meget tang osv. Jeg er heller ikke fan af sand alle vegne. Eller af en menneskeproppet strand, hvor der altid er et barn, der råber eller man risikerer at få en bold i hovedet.

Altså, det er alle de ting, jeg bilder mig selv ind og derfor jeg siger, at jeg ikke er en strand-fan. Det er alle de grunde, jeg husker, som gør, at jeg ikke er så ofte på stranden. Jeg er derimod oftere at finde i de mange udendørsbade på Vestegnen, hvor klor, græs, skygge og varmere vand er en naturlighed.

Men... når jeg så endelig kommer derned, på stranden, så er det faktisk hyggeligt. Der er god plads til os alle og folk tager for det meste hensyn. Og ja, nogle gange er det alt for varmt og andre gange blæser det virkelig koldt. Vandet kan være uhyggelig koldt (jeg trives bedst med 30 grader varmt badevand) og der kan være masser af tang. Til gengæld kan jeg godt lide at soppe. Og jeg er også fan af at spise is. Så en strandtur er stadig en af mine favoritter.

arrow Livet på Vestegnen: Det roder
06. september 2020 kl. 06:53 Opdateret: kl. 16:57
arrow Livet på Vestegnen: Ferien er forbi
15. august 2020 kl. 06:53 Opdateret: kl. 14:10
arrow Livet på Vestegnen; Foråret er ikke i corona-karantæne
31. maj 2020 kl. 06:53 Opdateret: kl. 09:17
Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?