4. marts 2021
Vi skal støtte lokalt - også når vi køber takeaway.
Vi skal støtte lokalt - også når vi køber takeaway.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Livet på Vestegnen: Støt lokalt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Livet på Vestegnen: Støt lokalt
Vestegnen - 19. maj 2020 kl. 06:43
Af www.birgitte-b.dk

Birgitte blogger om livet på Vestegnen. Hun kommer med en opfordring til at støtte lokalt på Vestegnen. Her er hendes indlæg:

arrow Læs også: Livet på Vestegnen: Hold kontakten

Corona - og alt hvad det har medført af restriktioner for vores lokalsamfund - er her stadig. Vi er stadig i en situation, hvor vi skal tage forbehold, holde afstand, vaske eller spritte hænder og prøve at holde smitten under kontrol. Jeg er også stadig "forvist" til at arbejde hjemmefra. Desværre, for jeg savner virkelig at komme ud blandt andre mennesker. Den faste hverdag har aldrig været mere savnet, tror jeg.

Jeg er også helt sikker på, at jeg taler for mange, når jeg virkelig ønsker, at vi snart får almindelige tilstande på Vestegnen igen. Indtil da holder jeg mig dog til de udstukne regler og anbefalinger fra myndighederne. Jeg undgår så vidt muligt de store samlingspunkter, såsom havecentre og havneområderne mv.

Jeg håber, at vores lokalsamfund overlever uden for mange skrammer. Og med det mener jeg både med henblik på vores eget velbefindende, men også vores forretningsliv på Vestegnen. For trods diverse hjælpepakker så er der stadig mange lokale virksomheder, som lider eller har det svært i denne tid. Så vi må støtte, hvor vi kan - og selvfølgelig allerhelst lokalt.

Der kan købes gavekort til biograf eller museums. Du kan bruge en lokal frisør. Det er nu, vi skal overveje, om vi ikke skal holde noget af vores sommerferie hjemme på Vestegnen. Vi skal prioritere at bruge de lokale butikker så meget som muligt - og huske at blive ved med det. Også på den anden side af coronakrisen.

Herhjemme er vi f.eks. begyndt at handle primært lokalt. Desuden har vi skruet en lille smule op for forbruget. Primært fordi vi har haft mulighed for det, men også fordi vi har sparet en del penge på at være hjemsendt. Vi har været hjemme uden andet aktivitetsniveau end at gå eller løbe ture udenfor. Så vores lokalsamfund har fået vores støtte. Især vores ugentlige middag med lokalt takeaway er populær hos mine børn.

Vestegnen kan nok ikke undgå at løbe ind i butikker, der lukker og slukker - eller firmaer, der går konkurs. Corona har vist sig ikke kun at være en grim sygdom, men også en krise for vores lokalsamfund. Men vi kan alle prøve at gøre vores bedste til at Vestegnen består. Det er nu, vi skal vise vores støtte og at vi alle bakker op omkring vores dejlige lokalsamfund.

arrow Livet på Vestegnen: Hvad tør vi tro på i 2021?
10. januar 2021 kl. 06:53 Opdateret: kl. 15:39
arrow Livet på Vestegnen: Så blev det efterår
18. oktober 2020 kl. 06:33 Opdateret: kl. 07:52
arrow Livet på Vestegnen: Det roder
06. september 2020 kl. 06:53 Opdateret: kl. 16:57
Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?