19. oktober 2021
Husk at sætte dit kryds den 21. november.
Husk at sætte dit kryds den 21. november.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Livet på Vestegnen: Husk krydset

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Livet på Vestegnen: Husk krydset
Vestegnen - 11. november 2017 kl. 07:03
Af www.birgitte-b.dk

Birgitte blogger om livet på Vestegnen - denne gang inspireret af kommunalvalget tirsdag den 21. november. Her er hendes indlæg:

arrow Læs også: Livet på Vestegnen: Hold den gode tone

Det er ikke altid nemt at være fra Vestegnen. Det kan være en lynhurtig vej til at man bliver sat i bås. Til tider så vælter fordommene frem, når man præsenterer sig som værende fra Vestegnen. Oftest er det ikke for det gode og så er det ikke rart at blive skåret over én kam. Det tror jeg, de fleste folk kan være enig med mig i.

Jeg selv er jo stolt over at være fra Vestegnen. Trods jeg møder fordomme og holdninger. De er nogle gange uden hold i noget, mens de andre gange er korrekt kritik. Alligevel så mener jeg, at det hovedsagligt bør være forbeholdt os, der bor på Vestegnen, at være kritiske. Vi kan jo godt se både de gode og de dårlige forhold herude. Så det er primært vores opgave, at hjælpe til med det, som burde rettes op.

Der skal snart være kommunalvalg. Også på Vestegnen, hvor stemmeprocenten traditionelt ikke er den højeste i landet. Det er virkelig ærgerligt. For det er lige præcis her, vi skal bruge vores demokratiske ret til at sætte et kryds på en kandidat - eller et parti - der er enig med de ønsker, som vi har for Vestegnen.

For krydses det skal der den 21. november! Det er i min optik ret så vigtigt at finde en kandidat eller parti, som vil tage vores ønsker og håb for Vestegnen seriøst. Som vil sørge for, at nogle af de ønsker vi har, bliver en realitet. Om det så må være bedre cykelstier, forbedringer for skolerne, mere ældrepleje eller bedre betingelser for erhvervslivet.

Det kan være noget af en opgave at sætte sig ind i lokalpolitik lige før et valg. Der er dog hjælp at hente på Internettet, hvor man kan tage en test og se, hvilken lokalpolitiker man er mest enig med i sin kommune. Det kan være en god indikator for, hvem eller hvilket parti, der skal have ens stemme. Eller måske kan du endda være heldig at møde en eller flere kandidater til en snak ude i byen.

Smut også forbi din kommunes hjemmeside og se, hvad de laver af aktiviteter i forbindelse med det forestående kommunalvalg. Det går ikke stille af sig - og der er masser af kreative påfund, for at lokke os alle ned og sætte et kryds.

Kommunalvalget er demokratiets festdag og jeg håber, at alle på Vestegnen, der har mulighed for det, vil deltage i den fest.

arrow Livet på Vestegnen: Er du fan af hjemmearbejde?
21. april 2021 kl. 18:07 Opdateret: kl. 17:52
arrow Livet på Vestegnen: Jeg savner min hverdag
13. marts 2021 kl. 06:53 Opdateret: kl. 07:01
arrow Livet på Vestegnen: Hold kontakten
07. februar 2021 kl. 06:53 Opdateret: kl. 13:31
Rejser du til udlandet i år?