26. maj 2020
Anne Linnet spiller sine Tove Ditlevsen-sange i Albertslund til maj.
Anne Linnet spiller sine Tove Ditlevsen-sange i Albertslund til maj.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Linnet spiller sine Ditlevsen-plader

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Linnet spiller sine Ditlevsen-plader
Vestegnen - 01. december 2019 kl. 09:13
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Anne Linnet spiller sine Tove Ditlevsen-plader i Albertslund den 8. maj næste år.

Denne særlige aften, vil den legendariske danske sanger og komponist stille skarpt på sine populære plader med musik til Tove Ditlevsen, 'Kvindesind' fra 1978 og 'Barndommens Gade' fra 1986.

- Jeg har ikke tidligere spillet koncerter med fokus på de to plader, så jeg glæder mig meget til at genbesøge sangene, som jeg skrev, da jeg var ganske ung i 1970'erne, fortæller Anne Linnet og tænker her specifikt på 'Kvindesind', som hun turnerede med dengang. Arbejdet blev ikke færdiggjort:

- Vi måtte dengang aflyse en række koncerter på den store turné, der lå efter udgivelsen af pladen, da min far pludselig døde i november 1979. Og jeg har faktisk ikke rørt materialet siden, afslører Anne Linnet, som i dag er lige så glad for Tove Ditlevsens tekster som dengang, da de er "tidsløse", som hun siger:

- De kan tages op når som helst, og derfor er jeg ikke overrasket over, at hun stadig læses flittigt, også af de unge generationer.

Ud over sangene fra 'Kvindesind' og 'Barndommens gade' vil Anne Linnet ikke udelukke, at hun også vil forkæle publikum med nogle særligt udvalgte numre fra sit store og imponerende flotte katalog af sange fra mere end 45 år i dansk musik som en af landets populæreste.

Koncerten, som arrangeres af spillestedet Forbrændingen, men afholdes i Albertslund Musikteater, bliver overvejende akustisk, men med Anne Linnets band på fire-fem personer i ryggen. Koncerten er for siddende publikum.

Læs mere på www.forbraendingen.dk

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?