6. juni 2020
Letbanen udfører støjende arbejde i den kommende uge - og i påsken.
Letbanen udfører støjende arbejde i den kommende uge - og i påsken.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Letbanen støjer i påsken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Letbanen støjer i påsken
Opdateret 07. april 2020 kl. 07:13
Vestegnen - 07. april 2020 kl. 07:03
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Letbanen er i gang med anlægsarbejde ved broen over jernbanesporene nær Glostrup Station - og hen over påsken bliver der tale om støjende døgnarbejde. Her laves der fundamenter til de kommende stålbroer på Søndre Ringvej, som skal føre letbanen hen over Stationsparken, jernbanesporene og Sydvestvej.

I 2025 ruller letbanen ud på sin første tur mellem Ishøj og Lyngby. På ruten passerer letbanen broen over jernbanesporene på Søndre Ringvej ved Glostrup Station. For at få plads til letbanen på broen, bygges der nye broer af stål, som bliver tilegnet letbanen.

Det drejer sig om tre stålbroer, som skal løbe på den østlige side af Søndre Ringvej og føre letbanen hen over Stationsparken, jernbanesporene og Sydvestvej.

Det samlede arbejde løber frem til sommeren 2021, hvor Hovedstadens Letbane forventer, at broerne løftes på plads.

Arbejdet i påsken vil bestå i at sætte spuns på den nordlige side af jernbanesporene, hvor der arbejdes tæt ved spor 4. Det betyder, at spor 4 vil være spærret, og der vil derfor være dobbeltrettet kørsel med S-tog fra spor 3.

For at genere S-togstrafikken mindst muligt arbejdes der i døgndrift fra natten til skærtorsdag den 9. april og frem til 2. påskedag den 13. april kl. 22.

Hvis man er nabo til byggeriet, vil man kunne opleve støj fra byggepladsen hele døgnet, herunder i de sene aften- og nattetimer henover påske.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?