23. oktober 2021
Der skal gøres plads til letbanestationen Glostrup Nord. Visualisering: Hovedstadens Letbane/Gottlieb Paludan Architects
Der skal gøres plads til letbanestationen Glostrup Nord. Visualisering: Hovedstadens Letbane/Gottlieb Paludan Architects
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Letbane-arbejde kan give støj og trafikbøvl

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Letbane-arbejde kan give støj og trafikbøvl
Vestegnen - 04. oktober 2020 kl. 14:56

I den kommende tid går Hovedstadens Letbane i gang med forberedelserne til anlægsarbejdet mellem Gamle Landevej og Frederikssundmotorvejen i Glostrup.

I første omgang opføres en byggeplads på det grønne areal ud mod Nordre Ringvej nord for Malervangen. Her indrettes byggeplads med byggepladshegn, skurvogne og oplagsplads til materialer.

I løbet af vinteren forventer Hovedstadens Letbane at gå i gang med anlægsarbejde på selve Nordre Ringvej. Her skal vejen udvides og kryds ombygges, så der bliver plads til letbanen og den kommende station Glostrup Nord.

Det forventes, at anlægsarbejdet på strækningen mellem Gamle Landevej og Frederikssundmotorvejen løber frem til sommeren 2022.

Det vil ikke kunne undgås, at man i perioder kan være generet af fx omkørsler, indsnævrede vejbaner og støj fra vejarbejdet. Arbejdet vil minde om almindeligt vejarbejde, som periodevis vil støje, særligt når man fjerner den eksisterende belægning, og når man presser jord og asfalt med en tromle. Derudover kan der være støj fra lastbiler, der kører til og fra byggepladsområdet.

Arbejdet bliver udført i tidsrummet kl. 7-22 på hverdage og 8-18 på lørdage.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?